Kirillk Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Zdravím všechny, mam takový problém který spíše mě obtěžuje než překáží v činosti auta. Jde o to že vždy když otočím kličkem v zapalovani (ještě nestartují jen naskočí budíky) tak mi začne z palubové desky vycházet nepříjemný skřípavý zvuk. Připomina mi to načitani starých počitáču když začne načítat hard disk, tak stejně to děla a furt dokola zní to jako nějaký motůrek co se zasekl. Vychází zvuk spíše z pravé strany palubové desky. jak je Airbag. Nemáte náhodou zkušenost co to je za zvuk? a jestli to na konec není nic vážného? Pokusím se to nahrát a dat sem aby jste to slyšeli sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Možná blbost, ale nemůže to být palivové čerpadlo sice není ve předu, ale nic jiného mě nenapadá...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Jsou to klapky na topení, běžná věc. Prostě nemohou chytnout krajní polohy a tak prostě jezdí sem a tam. Mě to dělá taky, chystám se na to, ale v režimu AUTO mi to nedělá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Též jsem toho názoru, že jsou to ty klapky, než jsem stačil odpovědět, tak SUP1 mne předešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Přesně tak, jsou to klapky.Už se to tu někde řešilo.Mě to dělá taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Už se jen taky přidám jsou to klapky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTF Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Dneska mi to začalo dělat taky..nebo spíš jsem si toho všiml až teď,protože mám vymontované 2din rádio a je to slyšet víc.. jak jste pánové odstranili tenhle problém prosím Vás? Je to nepříjemný zvuk,když se na to pak soustředim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 (editace) Vyměnit klapky. Nebo si na to zvykni, dokud to nelehne a někam Ti nepůjde vzduch, tak pak vyměnit klapky Já na to třeba kašlu, nechce se mi to rozebírat a na funkci rostlináře to nemá vliv Editováno: 13. Červenec 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Taky mi to dělá, akorát nechápu proč to dělá i při vypnutým climatronicu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Tak to bude pravděpodobně klapka na ovládání teploty. Je dobré zkusit dát základní nastavení klapek klimatroniku ve VAGíně. Je to v základním nastavení kanál 01. VAGínka si pěkně zahýbá se všema klapkama do krajních poloh. Včera se mi to podařilo takto nastavit na Oktávce a ty krajní polohy si to chytlo a byl klid. Ale samozřejmě a pravděpodobně jen dočasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.