Ahdul Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 (editace) Dobey den Najprv mrzi ma ze musim zakladat novu temu ale nevedel som ci by sa to niekde hodilo.Tak k veci poslal som si radiacu gulu a manzetu do jedneho calunictva aby mi to precalunili a proste oni mi zavolaju ze stratili tu plaketu proste k tomu sa dalej nebudem vyjadrovat lebo by som zase len vytocil .... problem je to ze ta gula paky neni z fabie ale podla tej plakty vyzerala ze je original bud octavia,golf alebo nieco podobne preto prikladam fotku neni tam moc dobre videt ale tak jak casto si clovek foti len paku?? Prikladam este jednu foto kde som nasiel tusim tu paku ale je ako keby z nizsej vybavy... Za vsetky rady dakujem, velmi by ste mi pomohli Este ta fotka z auta je moja a ta druha co je samotna to je ta co som nasiel na nete.Pokusim sa este pohladat nejaku lepsiu foto tej mojej Editováno: 5. Červen 2013, autor: Ahdul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.