Fíla Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 nadšení je velký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 (editace) Je to dost "pevný" na to aby když se o to nějaká smažka opře to celé hned neodpadlo? Myslím kvůli tomu, že když by to šlo lehce vyndat, tak že pak mi ta škvíra příjde už celkem dost veliká na to že by se tam dala strčit ruka a otevřít si tak snadno a nenápadně zadní dveře zevnitř (u auta bez safe systému)? Editováno: 5. Říjen 2006, autor: Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 (editace) je to zasazený po stranách do vodících těsnění co vedou sklo, nahoře je to zapasovaný nadoraz jako okno a zespodu do toho zajede okno takže to celý přitiskne a nevyndáš to ani náhodou = je skutečně jednodušší rozbít okno než se mordovat s tímto Editováno: 5. Říjen 2006, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Foto ze soboty ze srazu http://gallery.skodahome.cz/displayimage.php?album=12&pos=91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip P. Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Ahoj trochu oživím hodně staré téma - neválí se někomu tyto výdechy doma? Docela bych je užil na jedničkou fábku, hodně jezdím se psem a tohle vypadá užitečně. Bohužel na netu už nejsou nikde dostupné tak zkouším štěstí tady. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Já si jeden dělal sám. Tři laminátový pásky, odřezky z plastový vložky do vany, jsem provrtal mezi ně dal nadvakrát síťku do oken a hotovo. Neumím dát fotku ale kdo by to uměl dát sem pošlu přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip P. Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Já bohužel nejsem zručný člověk. Karel z HK: Můžu poprosit o foto na emal filippecha@gmail.com ? Jinak poptávka po výdeších od Milotecu pořád platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H2SO4_cz Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Netuší někdo, kde by se daly tyto výdechy koupit? Koukal jsem všude a všechny odkazy jsou nefunkční. Chtěl bych na Fabii 1 hatchback. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.