Přejít na obsah

Tady jsou všici za bohy

Palo

Doporučené příspěvky

To jste se zase vyznamenali, někdo se Vás zeptá na radu a co vy uděláte? Seřvete jej, že nehledá a uzamknete debatu. Potom se divíte, že se stejně k Vám chovají na úřadech a podobně. Prostě česká nátura. Kdyby jste stáli za to, tak mu najdete odkaz a je to.Ale né, páni jsou mistry světa a nezajímá je nějaký jiný člen clubu. Běžte do prdele

Můj názor na téma : prosím radu s koupí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Palo ma recht, chtel sem odpovedet a uz to neslo kol1

Co naděláš Kryso, oni už auto mají a vše o něm vědí a co je jim do někoho jinýho? Prostě Češi se vším všudy. Mám takový pocit, že se to tady brzy také uzamkne, pravda bolí :smich:

Odkaz ke komentáři

To jste se zase vyznamenali, někdo se Vás zeptá na radu a co vy uděláte? Seřvete jej, že nehledá a uzamknete debatu. Potom se divíte, že se stejně k Vám chovají na úřadech a podobně. Prostě česká nátura. Kdyby jste stáli za to, tak mu najdete odkaz a je to.Ale né, páni jsou mistry světa a nezajímá je nějaký jiný člen clubu. Běžte do prdele

Nechapu tve rozcileni, zrejme je to adresovano, ikdyz neprimo, me!

Tak dovol abych se k tomu vyjadril.

Dotycny neni clen klubu, nikoho jsem neserval, mrkaci smajlik neni servani ;) a s dotycnym jsem si psal SZ, takze pokud ti jde o ten odkaz, dostal jich ode mne nekolik. Naopak, skoro ve vsech tematech, ktera jsem zamkl, vzdy se snazim dat odkaz, na duplicitni tema. Promin, ze jsem se jen snazil o to, aby se zde neprobirala jedna skoro stejna vec v nekolika tematech, ale bylo to uceleno, prave pro tyto nove prichozi, aby se v tom vyznali a nasli vse potrebne na prislusnem miste.

Zde mas ukazku nasi debaty pres SZ:

wbz

Pomoc s koupí, 24.8.2006, 21:56

Delete Post Quote Post

Skupina: Members

Registrován(a): 23-August 06

Děkuji za uzavření témata, jsem už hodně dloho člene BMW KLUBU ČR, tak vím ,že budou neustále přicházet lidé a budou se ptát na ty stejné otázky. Může to možná někomu vadit a jsou tam také nervózní pečení vaření, ale i tak je nás víc co se snažíme člověku poradit či ho nasměrovat. Bohužel jak vidím zde se asi tací nenajdou. Smutné. S přáním hezkého večera WBZ

--------------------

BMW 330 d, koktavka tdi 66

davon

Odesláno: Re:Pomoc s koupí, 24.8.2006, 22:28

Delete Post Quote Post

Skupina: Moderator

Registrován(a): 14-August 05

Ahoj, neber to nejak spatne, ale cist i psat umis, ne? wink.gif Tak ja nevim kam chces smerovat, je to ve stejne sekci OSTATNI jen o nekolik radku nize. JA jsem tu od toho, abych duplicitni temata uzaviral a ne se s nekym hadal ci poslouchal kritiku. Snazim se pomoci, chapu ze je to mozna pro nove prichozi neprehledne, ale je to proste tezke udrzet nejaky system. Pokud jsem se te nejak dotkl, omlouvam se a jelikoz jsi me potesil tim, jak jsi to napsal, tak i ja tobe ukazu a dokazu ze nejsem zadny arogant!

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11787

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11442

Nejsem z toho nějaký rozhořčený, jen jsem 2 dny pročítal a pročítal. Nenašel jsem přesně co hledám jen, že nekupovat atd. , tak jsem založil nové téma. Omlouvám se tedy já. Díky pivo.gif

--------------------

BMW 330 d, koktavka tdi 66

Odkaz ke komentáři

Po shlédnutí tematu musím dát za pravdu palovi, opravdu mě začíná srát neustálé výlevy že bylo, hledej a podobně, xy přízpěvku o ničem, žádná rada či pomoc, nebo tak málo stačí hodit do tématu link pokud opravdu zde již toto téma je...????

Ve vzpomínaném tématu je jasný specifikovaný dotaz na určitý motor a finanční možnost, takže přesměrovávat na nějaké jiné diskuze kde se řešila např koupě okty tdi v kombajnu a je u ni 4 strany nesmyslů je tak trochu neštastným řešením. Pokud se pletu prosím link

a jinak všeobecně je to stejné, kupa nesmyslů, žádná rada, člověk se nic nedozví, po pár přízpěvcích dělám delete delete delete takže pokud má někdo psavou tak at si pokeca v hospodě a radu nechá na jiných co o tom aspon něco ví . Hezký večer lol

Odkaz ke komentáři

2 BadyS: link jsem mu daval pres sz zda jsi si nevsiml v mem prizpevku. A toto tema je urcene, jak nazev napovida ke koupi auta a rozhodnuti mezi diesel a benzin. Bylo by hodne tezke dat tento dotaz do jiz zalozeneho a rozjeteho tematu nebo se musi zalozit nove? Nic netvrdim, chytreho nedela, necham se rad vest a poradit zkusenejsimi jak se chovat na foru. A to myslim smrtelne vazne! ;)

Pokud jsem tim pobouril verejnost, ze jsem zamkl tema, ktere jsem vyhodnotil jako duplicitni, tak se omlouvam a uz to nikdy neudelam! ;)

Odkaz ke komentáři

No, kdybychom byli za bohy, tak si pokaždé trpělivě každého vyslechneme. Mně ale fakt nebaví 5x do měsíce číst nově založené vlákno na to samé téma. Jsem arogantní a namyšlený... lol

Odkaz ke komentáři

2 BadyS: link jsem mu daval pres sz zda jsi si nevsiml v mem prizpevku. A toto tema je urcene, jak nazev napovida ke koupi auta a rozhodnuti mezi diesel a benzin. Bylo by hodne tezke dat tento dotaz do jiz zalozeneho a rozjeteho tematu nebo se musi zalozit nove? Nic netvrdim, chytreho nedela, necham se rad vest a poradit zkusenejsimi jak se chovat na foru. A to myslim smrtelne vazne! ;)

Pokud jsem tim pobouril verejnost, ze jsem zamkl tema, ktere jsem vyhodnotil jako duplicitni, tak se omlouvam a uz to nikdy neudelam! ;)

Davone nevšim, protože jsem psal post v době kdy tu tvůj ještě nebyl. Určitě by pomohl připojit link přímo do postu a bylo to vyřízeno - pak třeba následné uzamčení ;) , ale zase na druhou stranu na co mu je srovnání benzín-diesel když chce 1,6 nebo 1,8 ? :D

Jinak moderuješ dobře viz folie apod., já to myslel pro všechny jako všeobecně, o uzamčení jsem nic nepsal ;)

Odkaz ke komentáři

Tak mi to nedá, abych taky nezareagoval. Já s Davonem naprosto souhlasím. Vždyť se podívejte je tady v sekci "Ostatní"- témata "VIN" a "VIN-help"- vzdálené od sebe snad jen 2-3 řádky a přitom zabývající se naprosto tím samým. Nebo téma "Tak se to povedlo-Scout"-vždyť se o tom debatilo v Lampárně i v Novinkách, tak proč ještě tady??

A tak bych určitě mohl pokračovat. Určitě není v pořádku, když se duplicitní téma zamkne a šlus, ale pokud je tam nějaký link nebo rada, kde hledat + zmínka o duplicitnosti, tak je to podle mne vše OK a proti zamčení nic nenamítám.

Odkaz ke komentáři

Těch duplicitních témat mají hodně Fabiatici.Už jsem na to jednou upozorňoval.Toto fórum je docela rychlé,ale teď se na tunning fórum probírala rychlost načítání tunning fóra.Vím,že to s tím asi nebude moc souviset,ale trošku ano.Tunning fórum bylo dost zabržděné.určitě to bude způsobeno pomalým serverem,ale taky možná zbytečně zapchaným fórem dupli.diskuzí ya velkých fotek.Jsem pro opakující se témata uzavřít,POKUT JIŽ BYLY NĚKDE PROBÍRÁNY A JSOU PŘESNĚ DÁNY K DOTAZŮM,KTERÉ BYLY ZALOŽENY.

Odkaz ke komentáři

POKUT JIŽ BYLY NĚKDE PROBÍRÁNY A JSOU PŘESNĚ DÁNY K DOTAZŮM,KTERÉ BYLY ZALOŽENY.

A to prave neni zas az tak pravidlem. A hlavne dost casto se na slusnej dotaz objevi odpoved typu "hledej, vysmahni a neser", jinak samo uplne stejny temata pryc, ale jde o pristup :prc:lol

Odkaz ke komentáři

POKUT JIŽ BYLY NĚKDE PROBÍRÁNY A JSOU PŘESNĚ DÁNY K DOTAZŮM,KTERÉ BYLY ZALOŽENY.

A to prave neni zas az tak pravidlem. A hlavne dost casto se na slusnej dotaz objevi odpoved typu "hledej, vysmahni a neser", jinak samo uplne stejny temata pryc, ale jde o pristup :prc:lol

Kryssar - Nechces rici, ze reagujes na me, ze bych snad toto nekdy nekomu udelal??? Snazim se byt ostatnim napomocen, jelikoz vim, jake to je neco neznat a nevedet , proto rada pomuze...:angry:

BadyS - OK souhlasim, jelikoz jsem si pozdeji uvedomil, ze jsem take v jistych vecich byl zacatecnik a novace, vim, ze zacatky jsou tezke a tak jsem to napravil tim, ze jsem si s nim psal pres sz a link mu hodil tam. Od tedka se asi budu uplne bat neco premistit ci zamknout aby me tu nekdo nevyrval!

Odkaz ke komentáři

Ne_e, reaguju vseobecne, posledni dobou je to tu furt a prave v tom ma Palo naprostou pravdu, ze je to o pristupu, na nikoho prstem neukazuju, protoze neni v mejch silach si pamatovat, kdo to pise :)-_-

Kdyz se k tomu ted zpetne vracim, tak zrovna u toho tematu, na ktery reagoval Palo jsou takovy reakce dve http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12443

Odkaz ke komentáři

Pokud téma citlivě s upozorněním a ještě lépe i s linkem moderátor zamkne,je to asi OK proto tu asi moderátoři jsou.Mně spíš vadí reakce řadových členů,kteří na duplicitní dotaz odseknu odpověď typu "řešilo se to milionkrát,hledej" a nejlépe nováčkovi s jedním příspěvkem.Můj názor.

Odkaz ke komentáři

Pokud téma citlivě s upozorněním a ještě lépe i s linkem moderátor zamkne,je to asi OK proto tu asi moderátoři jsou.Mně spíš vadí reakce řadových členů,kteří na duplicitní dotaz odseknu odpověď typu "řešilo se to milionkrát,hledej" a nejlépe nováčkovi s jedním příspěvkem.Můj názor.

Presne :palec2:

Odkaz ke komentáři

Ne_e, reaguju vseobecne, posledni dobou je to tu furt a prave v tom ma Palo naprostou pravdu, ze je to o pristupu, na nikoho prstem neukazuju, protoze neni v mejch silach si pamatovat, kdo to pise  :)  -_-

Kdyz se k tomu ted zpetne vracim, tak zrovna u toho tematu, na ktery reagoval Palo jsou takovy reakce dve http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12443

A toto je jako normalni reakce od nekoho, kdo neco hleda ci chce poradit???

Ne po osmtisícdevětsettřicátédeváté. Nemůžu za to , že je tu někdo pečenej vařenej. Pokud ti to vadí nereaguj.

A ma reakce, ze mi duplicitni temata vadi, tak za tim si stojim. Link byl pres SZ. Podivej se ve volnem case na temata kde jsem zamykal, jakym stylem to delam, jaky mam pristup!

:palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři

Hele vždycky, když se na něco chcu zeptat, tak zevšeho nejdřív použiju funkci hledat a když se ani tak nedopátrám odpovědi, tak napíšu dotaz - takhle by to mělo fungovat! Ono by asi každého časem naštvalo odpovídat furt dokola na stejné, nebo podobné dotazy a mít trpělivost s těma, kteří si ten svůj problém jednoduše neumí najít.....

Na tohle fórum nemůžu říct ani popel a už mi v ledasčems pomohlo! Jsem rád, že tady chodí mistři v oboru a můžu se od nich i něco přiučit....Zdar

P.S. Ty snad nejsi ČECH ???

Odkaz ke komentáři

Souhlas pane !!! Proste je to tu nic nez buzerace !!! Admini a moderatori si tu hrajou na panybohy (nekteri) ;)

Odkaz ke komentáři

Potom se divíte, že se stejně k Vám chovají na úřadech a podobně. Prostě česká nátura.

Tak tady se musim ozvat. Nevidis rozdim mezi timhle forem a uredniky ? Je pomerne znacny, mistni osazenstvo sem chodi dobrovolne, kdyz ti nekdo odpovi, je to jeho dobra vule. Urednik je ovsem placeny za svoji praci - a to jeste ke vsemu z nasich dani. Tedy - tohle prirovnani pomerne kulha.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...