tumik21 Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Zdravím pánové Stále mi cvaká motor za tepla i studena je to jako šicí stroj :-( hydro stavy jsou dělané ale nevím co s tím dál. poraďte mi prosím. přidávám video na yotube předem moooc děkuji http://youtu.be/QeEKlzzhas4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 treba zmerat tlak oleja u filtru lebo to vypada ze na vrchu ako keby nebol olej tym padom hydra trieskaju s vackou na sucho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Přesně tak, cvaká to ze zdvihátek. Jestli to dělá ještě víc po výměně, je jasné, že zdvihátka nemusí být které tam patří a nebo to špatně maže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jantarvočuch Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 co třeba olejové čerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasu54 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Dobrý den, auto mě dělá podobné zvuky, ale jen po zahřátí, za studena má normální zvuk, čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.