Přejít na obsah

Olej ve vodě

sir-sandro

Doporučené příspěvky

zdravím, mám 1,3 MPI a v chladící kapalině mám jakousi bílou mastnotu je zanesena všude v oběhu, ve vodě netuhne, ale taky se nerozpoští a hlavně asi zapřičiňuje to že vyřazuje termostat z provozu, kdykoliv ho vyměním, jestli za nový nebo za nějaký který už tam byl, chvíli funguje a pak se otevírá při 70°C. Koupil jsem i originál za 900 a taky nic.

Ta mastnota na světle tmavne a docela rychle tuhne a nakonec z ní zbyde jen hnědý povlak.

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 roky později...
  • o 2 roky později...

Zdravim.Viem je to tu uz otrepane.Ja teda brat ma trosku iny problem.Tiez ma sice olejove skvrny v chlad.zmesi.Len neviem ci od dosledku motora.Alebo ,davnejsie sa pomiesala resp doliala ruzova za modru kvapalinu, bol robeny preplach vodou aj nejaka chemia,len  vtedy to bolo hnede nie cierne.Nio teraz auto skoro pol roka stalo a su tam cierne skvrny.Mna by zaujimalo ako napr vylucit tesnenie hlavy motora a pod.To som cital ze premerat kompresiu ci co.Este by som skusal jednu vec staru kvapalinu vyliat a jazdit napr len na custej vode, len aj to neviem kolko km sa moze.Dik

Odkaz ke komentáři

Zdravim, cistou destilku muzes nalit a jezdit nani noramlne pokud nemrzne a pokud neni horko, v okruhu ti stejne cast chladicky zustne, kdyyb bylo tesneni tak tam byvaj tako mastna kola a ma to divnou barku gecky muzou byt tez a tlaky neni tez spatne zmerit a pravde podobne bude i voda v oleji, tesneni na 1. 3 je rychlovka da se rict oproti jinym motorum

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...