endix Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Zdravím, dnes mi během jízdy začalo problikávat žhavení - auto: O2, 1.9Tdi, 77kw, rok 2005. Zadní brzdová světla svítí. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Děkuji endix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanyhad Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Nějaká chyba na spínači brzdových světel. Pokud světla svítí, tak neřeš, mě to taky občas dělá a pak přestane samo od sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 no ja by som to naopak riešil,lebo to niekedy za tebou idúce vozidlo "neurieši" endix: napojiť na diagnostiku,inakšia rada bude len veštenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci 26 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Já som mal ten sami problém a vyriesilo to výměna brzd. spínače za novy 250.Kč a paráda už to neblika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.