Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

já myslím, že nás ještě s těma cenama vyškolej. Tu intervenci ČNB nám byl čert dlužnej.

jirkaK, asi jsem narazil na spolehlivej kus protoze po skoro ctyrech letech provozu se mi nic nepo.. jen menim olej a filtry. A to to map chipnuty a najeto s chipem cca. 60tis:-) A to jak znamo chip nici auto podle nekterych odborniku:-)

já netvrdím, že to je pravidlo. U předchozího auta jsem taky problémy neměl, ale třeba s OII to bylo vysloveně děsivý. Ovšem 60 t. km je ještě málo a všechno může teprve nastat. Přeju ale rozhodně, aby nenastalo.

u TFSi nelítaj řetězy z motoru ven :D

Uz pres 140tis. poslednich 60 je tam ten chip:-) Jinak taky doufam, ze mi to jeste par desitek tis vydrží.

jo promiň, já myslel, že máš celkově jen 60 t. km. Tak to je dobrý, teda  :)

když měl syn 2,0 TDI 103 kW, tak jsem přesně věděl co nechci :-). Do 180 000 km pohoda a potom to začalo, tak šla. Kamarád najel s 2.0 TDI víc než 350 000 km s původním turbem a bez problémů. Možná je problém s palivem......

K pokutám v zahraničí -Španělové na hranicích zjistí, když se vrátí cizí auto do Španělska ( ty krásné kamery na hranicích), policie dostane echo  a jde po vás. V dnešní době zamontovaných kamer v policejních autech to není problém

Štěstí je, že drobné přestupky cizinců neřeší, oni chtějí spíš pomáhat, jedni policajti na mne byli hodní, když jsem dělal zmatek na kruháku, Čech a kruhový objezd  :-)

Dnes stačí nastavit hledání SPZ na kamerách a vědí vše ( tedy kamery, které provozuje stát - hranice, policejní auta atd)

to nebude výsada jen Španělska. Bohužel, ani v tomhle pokrok nezastavíš. 

problém je ten, že tam ty cesty jsou o ničem jiném než tady, když tam mají na většinu směrů dálnice a prostě člověk furt jede 130, ne že tady jezdím po republice dálnice nikde a každý km vesnice 50km/h pak kolona kde se sotva jede 70 až 80...

Clinte, tak teda k tomu joudovi (víme kdo). Cos myslel, že není jednoduchý ?   

• Autor

No, že není jednoduché mu zřejmě vysvětlit, že o jeho příspěvky nemáš zájem :) Někteří jsou jak tataři.

nad jeho příspěvky se aspoň občas zasměju, ale o privátní komunikaci nemám zájem. Tuším, co může být obsahem, tak to ani nečtu a rovnou mažu. Jednodušší ale je, ty SZ si zablokovat, což jsem posléze udělal. On se tady stejně dlouho neohřeje a dostane další, doufám, že definitivní, BAN.   :kol-46:  

jasná věc

Já rad i elektrikare hravce.

• Autor

Jojo, Hravec je tvůj nejlepší kámoš a obdivovatel ;)

Zrovna jsem si vzpomněl na toho výtečníka Radiuse, že on zase upadl do komatu?

Upraveno od Clint

Jo Radius,to je hardcore borec. :kol-47:  On se asi stydí za tu Feldu,nebo co. Nechápu. :kol-32:

A hele,Eastwood nám změnil avatar - nějak omládnul.  :kol-28:

• Autor

Nojo, musel sem jít trochu proti času :D   Chtělo to změnu :)  

• Autor

Objevil jsem kámoše s octou 1,8 TSI v L&K ;).......Koktova konkurence :)  příště přijede na sraz a myslím, že se tu brzy představí.... ;)

(akorát si nejsem jistej, jestli má myslivce nebo lift)

Upraveno od Clint

A co mu delaj sedačky jestli Ma taky bílý?

Konkurenci už mam, dyt tam je myslivec před fl :)

• Autor

No kůži má asi stejnou a dneska mi říkal, že problém nemá. Co se týče zmačkání kůže, tak samozřejmě to má, to je jasné, nasedáním a vysedáním, ale to řešíš jenom ty :D :D

Já budu MIT novy potah asi nebo co :)

Jenom já a skodaforum a sirmike :)

Jo Radius,to je hardcore borec. :kol-47:  On se asi stydí za tu Feldu,nebo co. Nechápu. :kol-32:

Radius ? Neznám. Že by byl ještě lepší, než Manfroto ? Nevěřím. 

Nee,to je náš přítel vezdejší. :kol-28:  Jen u něj nikdy nevíš,jesti si dělá srandu,nebo to myslí smrtelně vážně. :kol-28:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.