Radius Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Zase nejde forum, kdyz se snazim vlezt k piratum. Tak se dostanu k blaznum s kusi. Za mne staci plynovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Clinte a petre už jste zkoušel někdo z vás střílet z jedoucího horského kola?:'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Já ne [emoji1] Mohli bychom to vyzkoušet, já si vlezu do nůše, Petrrr si mě hodí na záda a pojede se mnou na kole. No a já mu budu nad hlavou z té nůše střílet magnumem Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Dobrá, rád jsem pokecal a vyměnil názory. Každý si stojí za svým a má oblíbeného něco jiného a to si brání a to je na druhou stranu fajn, jak je to s auty a se vším, jinak by byl ten život jednotvárnej, takhle si každý může sám vybrat. Pancho, ne že se rozhodneš špatně Ostatní se mohli trochu nudit, ale nevadí, taky se něčemu přiučí. Teď probereme téma USA-Rusko, jestli se něco nezměnilo Nedávno jsme diskutovali tak urputně na FB s jedním dobrým kámošem na toto téma ( ty by sis s ním rozuměl) až jsme skoro přestali být kámoši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Pač jsi blázen [emoji23] Raději se o tom bavit nebudeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 To si napsal dobře Peťo. představa že máme všichni stejnej názor a na všechno je hrozná jinak přestřelka byla napínavá a řekl bych že to skončilo nerozhodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Nene, my s Panchem vedeme [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Clinte a víš co je zajímavé, v tomhle si já myslím to samé o tobě. Vím moc dobře že jiní tady souhlasí se mnou a zase jiní s tebou, ale do našich diskusí se raději nepouštějí, páč se nás bojí. Ale i tak i když s tebou v ledasčem nesouhlasím, tvůj názor respektuji, stejně jako ostatních lidí co ne ve všem se mnou souhlasí, každý na to má právo. Dokonce i Radius. Radius si třeba myslí, že stačí plynovka, já mu to nevyvracím ale myslím si úplně něco jiného. Vyndat někde plynovku = 20% šance že tě někdo odkrádluje vostrou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Jinak Honza + číslo se neozval na grillpárty? Ozák to tady taky nějak poslední dobou fláká. No o Pawoukovi ani nemluvím, co tady zamešká přes den se ani nesnaží dohnat přes noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Honza je někde mimo, psal mi. Jo, Rádius žije v říši pohádek. S plynovkou má větší šanci na jeho zastřelení, než s holejma rukama 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 He pistolnici budou mi stačit klíče proti vám. než budete tasit obědu vám klíčem auta a trefí vás šlak. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Clinta rozhodně, je starší a jezdí málo na kole. Ale kokta, ten nejezdí s rodiči a pak bourá http://www.novinky.cz/auto/370531-rodice-vedle-mladeho-ridice-zvysuji-bezpecnost-na-silnici-o-deset-procent.html Editováno: 29. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 http://m.denik.cz/denik/c/zlaty-dul-na-tahu-do-krkonos-20150518-eviq.html to je byznys.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Zlatý důl jen na piráty, co nedodržují rychlost ani na kamerách, což už trochu zavání hloupostí.... Jojo, Kokta by měl jezdit s rodiči, táta by měl sedět vedle něj a být připraven mu chytnout volant, nebo zatáhnout za ruční brzdu a máma by hlídala auta vzadu, aby včas Koktu varovala, že nemá prudce brzdit. Beztak to jeho prudké brždění bylo vždy jen panické ze strachu, naposledy jak mu přeběhla před autem myš a Kokta se myší bojí Na okreskách by táta Koktovi pomáhal řídit, on není totiž na zatáčení moc zvyklej, jezdí hlavně po dálnici. Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 bude zítra někdo na skoda homo srazu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 po jakých dalnících? v okolí domova tu mám jenom jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Ja jsem mluvil o plynovce v souvislosti se sebeobranou, ci pripadne nejakou na ty gumove projektily jak maj policajti. Zlodeje zabit nesmim a vetsina tehle vometacu ma maximalne sperhak a na to jim dat za vyucenou by to stacilo. Ona i dobre mirena rana pekne zaboli a co teprve salva. A samozrejme taser je taky gut, a jeste lepsi vystrelovaci (ale tam je jen jeden pokus). A jak jsem jiz psal, k cemu ostrou pistol, kdyz jsou s tim takove prutahy a pak stejne ani nesmis branit vlastni majetek, jako to lze v USA. Max pro sport a strileni na strelnici a to me nebere, takze pro me zbytecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Zítra, den otevřených dveří ŠKODA, tedy na skodahome nejedu. Na dveře tedy nejedu taky, i když tam bych rád. Nedělají to každej rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 chceš vidět pepu kabáně? hlavně já tam ani jet nemůžu, s tím mým veteránem z roku 2012/11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Hmmm...ty open door ve Škodovce mě lákají, jenže tam bude asi milion lidí a otázka, jak to mají zorganizované, aby člověk vůbec něco viděl. Hele Rádius se bude bránit policajtům proti jejich projektilům prej plynovkou :D Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Radius máš to kousek na škoda homo, nedělej herečku a pojed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Klinte proto to tak nepropagovali. Kdyby tomu ještě dali propagaci, tak nevím jak by to dopadlo asi by museli uklízet popelnice kvůli bombám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) radisy: plynovka dobrá tak akorád na zaplašení psa a to ještě musíš mít pepřovej náboj, páč slznej na některá zvířata moc nepůsobí. A na ožrali nepůsobí koli´krát vůbec nic, známej policajt povídal, jak při zákroku vystříkali jednomu ožralovi celej sprej do očí a bylo mu to jedno, rány obuškem mu taky moc nevadily. Taserem zabiješ člověka se slabým srdcem taky jedna radost. Tedy prašť jako uhoď. Kokto, já bych tam jel, ale jak píše Clint, milion lidí a uvidím hovno. leda bych tam vystavil svého Rapida a předváděl kde co vrže a jak dělají kvalitní vozy. No možná dnes vyhraju v eujackpotu, tak tam zajedu a Rapida tam demonstrativně rozmlátím, jako tenkrát ten jeden s BMW. Editováno: 29. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Nevím jak to mají tam, ale ve Kvasinách tam byla taky mrda lidí a byla to pohoda. Editováno: 29. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky