Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Rozdil mezi tuhou a torzni napravou neznam (domnival jsem se, ze je to ta sama, neni?), kazdopadne vlecena naprava je namahana torznimi kmity a proto jsem se domnival ze musi mit torzni tyce, evidentne ne, ale na tech fotkach nevidim to, o cem pisou. ZAHADA. Uz zbejva jen Pawouk a jeho mimo misu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cikán si pračku koupí nechá si vyplnit formulář a zaplatí proplatí mu to sociálka tomu obchodu. Koegyně v práci to viděla na vlastní oči. Nová pračka zadarmo a to, že někteří důchodci ale i jiní na ní musí šetřit rok už nikdo nevidí. Tedy v tomhle jsem rasista i když jsem včera tvrdil něco jiného :kol-28:

Mohu potvrdit, videl jsem to same s lednici + na magistratu v Cesky Kamenici stala dlouha banda pres cely namesti, tak jsem sel dovnitr a rikam. Co tu davate zadarmo a k menu udivu jsem dostal papir na vyplneni - zadost o detske pleny a damske vlozky.

Ps,

take jsem slysel, ze prej barevny jak sbiraj rozbite pracky, tak si je davaj domu, aby bylo videt ze prali kazdy den a ze odesla - dostanou novou (ale to jsem fakt jen slysel)

Odkaz ke komentáři

Hele a hodinky s vodotryskem bys nechtěl, myslím si, že už tak toho bude mít dost obstarat. Vyjímečně se ho, ač nerad  :kol-28:  musím zastat. Clinte kasli na ně, chleba třeba obstarej jak si slíbil, ale ostatní ať si každej sežene sám. Kokta by jinak za chvíli chtěl masáž zad od tvé ženy.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

To už ale Clint vše zmiňoval, že vše ostatní zajistí on, chleba, kečupy, hořtice, omáčky, vidličky a nože, stan, židle, stůl, psa na gril atd. My jen zajistíme kofolu a každý si doveze maso, o houskách nebyla řeč a jestli máte žízeň, támhle máte studňu. 

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

twl. ten kokta je normálně mladej smrad drzej. No ale má to k nám nejdál, taky budu muset nějak vymyslet jak to maso transportovat, páč jsme druhej nejvzdálenější. Asi hodím lednici na zadní sedačky a do kufru dieselagregát na výrobu elektřiny. Nějaký hamburgery si můžeš koupit v mekáči. Karbanátky s houskou umí každej.  :kol-28: nechceš ještě od Clinta fritézu s hranolky?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...