Radius Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Kdyz jsem koukal na fotky tak tam stejne nic nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Co bys tam chtěl vidět. Torzní tyče. ? To tam prostě nemůžeš vidět . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Rozdil mezi tuhou a torzni napravou neznam (domnival jsem se, ze je to ta sama, neni?), kazdopadne vlecena naprava je namahana torznimi kmity a proto jsem se domnival ze musi mit torzni tyce, evidentne ne, ale na tech fotkach nevidim to, o cem pisou. ZAHADA. Uz zbejva jen Pawouk a jeho mimo misu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Kdybych mel čas napíšu ty to nebo najdu. Ale ja meju ty velký auta bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Predpoladam ze roli torzni tyce plni ta pricna tyc, potom tam ale musi byt nejake lozisko a to bude asi jedine vlevo v kole, jinde ho nikde nevidim. A jak se pise na wiki lozisko je drahe. Ale tak asi toto musi byt v necem lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Hoši, na tu sobotu si přivezte s sebou každý ostrý nůž, vidličky tu mám plast, nože jsou lepší ovšem kovové. Kdo si ho nepřiveze, tak mu půjčím samozřejmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 To nevím peto nehodnotím kvalitu ale tvar toho profilu.Na fotce je nejspis naprava z Rapida, 03 ji ma spis jako traverzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Já jím jedině s Rambo nožem, jestli ho nemáš, takt o je chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Já jim rukama .a mám zuby. Nepotřebují nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Cikán si pračku koupí nechá si vyplnit formulář a zaplatí proplatí mu to sociálka tomu obchodu. Koegyně v práci to viděla na vlastní oči. Nová pračka zadarmo a to, že někteří důchodci ale i jiní na ní musí šetřit rok už nikdo nevidí. Tedy v tomhle jsem rasista i když jsem včera tvrdil něco jiného Mohu potvrdit, videl jsem to same s lednici + na magistratu v Cesky Kamenici stala dlouha banda pres cely namesti, tak jsem sel dovnitr a rikam. Co tu davate zadarmo a k menu udivu jsem dostal papir na vyplneni - zadost o detske pleny a damske vlozky.Ps, take jsem slysel, ze prej barevny jak sbiraj rozbite pracky, tak si je davaj domu, aby bylo videt ze prali kazdy den a ze odesla - dostanou novou (ale to jsem fakt jen slysel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) Klinte jedině rusky půl litry, rusky nože, ruskou vodu, ruskou kofolu! a klinte koupíš housky na hambáč a chleba pls? Editováno: 8. Červen 2015, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) Jojo, to už je pochystaný, na sud kofoly nalepím ruskou hvězdu Rádius se zase probral a reaguje na měsíc staré příspěvky Editováno: 8. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 cca 12 bulek aspon a klinte koupíš housky na hambáč a chleba pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Hele a hodinky s vodotryskem bys nechtěl, myslím si, že už tak toho bude mít dost obstarat. Vyjímečně se ho, ač nerad musím zastat. Clinte kasli na ně, chleba třeba obstarej jak si slíbil, ale ostatní ať si každej sežene sám. Kokta by jinak za chvíli chtěl masáž zad od tvé ženy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 a mezitím 13. u Clinta na zahradě Clinte a ja si rikal, komu jsem byl v detstvi podobnej. Jeste ze ja z toho vyrostl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) se ptám jestli to mám koupit právě nebo nám to vezme... kečup máš? Editováno: 8. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 To už ale Clint vše zmiňoval, že vše ostatní zajistí on, chleba, kečupy, hořtice, omáčky, vidličky a nože, stan, židle, stůl, psa na gril atd. My jen zajistíme kofolu a každý si doveze maso, o houskách nebyla řeč a jestli máte žízeň, támhle máte studňu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Housky těžko, tady v marketech mají jen rohlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Dáte si něco tvrdšího? ruskej rohlík. Dle aktuálních předpovědí, má být přes týden hnusně, ale o víkendu zase tropy, tedy plavky sebou, Clint nafoukne bazén. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) klinte kup nějakej salát, okurek nebo rajčata do hambáče pls. mě se to zkazí. housky si koupím, díky moc Editováno: 8. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 twl. ten kokta je normálně mladej smrad drzej. No ale má to k nám nejdál, taky budu muset nějak vymyslet jak to maso transportovat, páč jsme druhej nejvzdálenější. Asi hodím lednici na zadní sedačky a do kufru dieselagregát na výrobu elektřiny. Nějaký hamburgery si můžeš koupit v mekáči. Karbanátky s houskou umí každej. nechceš ještě od Clinta fritézu s hranolky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Když grilovat tak půl kila masa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Petře di někam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Pokud půjdu, tak jedině na Západ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Zeleninu opatřím :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky