Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

já myslím, že nás ještě s těma cenama vyškolej. Tu intervenci ČNB nám byl čert dlužnej.

jirkaK, asi jsem narazil na spolehlivej kus protoze po skoro ctyrech letech provozu se mi nic nepo.. jen menim olej a filtry. A to to map chipnuty a najeto s chipem cca. 60tis:-) A to jak znamo chip nici auto podle nekterych odborniku:-)

já netvrdím, že to je pravidlo. U předchozího auta jsem taky problémy neměl, ale třeba s OII to bylo vysloveně děsivý. Ovšem 60 t. km je ještě málo a všechno může teprve nastat. Přeju ale rozhodně, aby nenastalo.

u TFSi nelítaj řetězy z motoru ven :D

Uz pres 140tis. poslednich 60 je tam ten chip:-) Jinak taky doufam, ze mi to jeste par desitek tis vydrží.

jo promiň, já myslel, že máš celkově jen 60 t. km. Tak to je dobrý, teda  :)

když měl syn 2,0 TDI 103 kW, tak jsem přesně věděl co nechci :-). Do 180 000 km pohoda a potom to začalo, tak šla. Kamarád najel s 2.0 TDI víc než 350 000 km s původním turbem a bez problémů. Možná je problém s palivem......

K pokutám v zahraničí -Španělové na hranicích zjistí, když se vrátí cizí auto do Španělska ( ty krásné kamery na hranicích), policie dostane echo  a jde po vás. V dnešní době zamontovaných kamer v policejních autech to není problém

Štěstí je, že drobné přestupky cizinců neřeší, oni chtějí spíš pomáhat, jedni policajti na mne byli hodní, když jsem dělal zmatek na kruháku, Čech a kruhový objezd  :-)

Dnes stačí nastavit hledání SPZ na kamerách a vědí vše ( tedy kamery, které provozuje stát - hranice, policejní auta atd)

to nebude výsada jen Španělska. Bohužel, ani v tomhle pokrok nezastavíš. 

problém je ten, že tam ty cesty jsou o ničem jiném než tady, když tam mají na většinu směrů dálnice a prostě člověk furt jede 130, ne že tady jezdím po republice dálnice nikde a každý km vesnice 50km/h pak kolona kde se sotva jede 70 až 80...

Clinte, tak teda k tomu joudovi (víme kdo). Cos myslel, že není jednoduchý ?   

• Autor

No, že není jednoduché mu zřejmě vysvětlit, že o jeho příspěvky nemáš zájem :) Někteří jsou jak tataři.

nad jeho příspěvky se aspoň občas zasměju, ale o privátní komunikaci nemám zájem. Tuším, co může být obsahem, tak to ani nečtu a rovnou mažu. Jednodušší ale je, ty SZ si zablokovat, což jsem posléze udělal. On se tady stejně dlouho neohřeje a dostane další, doufám, že definitivní, BAN.   :kol-46:  

jasná věc

Já rad i elektrikare hravce.

• Autor

Jojo, Hravec je tvůj nejlepší kámoš a obdivovatel ;)

Zrovna jsem si vzpomněl na toho výtečníka Radiuse, že on zase upadl do komatu?

Upraveno od Clint

Jo Radius,to je hardcore borec. :kol-47:  On se asi stydí za tu Feldu,nebo co. Nechápu. :kol-32:

A hele,Eastwood nám změnil avatar - nějak omládnul.  :kol-28:

• Autor

Nojo, musel sem jít trochu proti času :D   Chtělo to změnu :)  

• Autor

Objevil jsem kámoše s octou 1,8 TSI v L&K ;).......Koktova konkurence :)  příště přijede na sraz a myslím, že se tu brzy představí.... ;)

(akorát si nejsem jistej, jestli má myslivce nebo lift)

Upraveno od Clint

A co mu delaj sedačky jestli Ma taky bílý?

Konkurenci už mam, dyt tam je myslivec před fl :)

• Autor

No kůži má asi stejnou a dneska mi říkal, že problém nemá. Co se týče zmačkání kůže, tak samozřejmě to má, to je jasné, nasedáním a vysedáním, ale to řešíš jenom ty :D :D

Já budu MIT novy potah asi nebo co :)

Jenom já a skodaforum a sirmike :)

Jo Radius,to je hardcore borec. :kol-47:  On se asi stydí za tu Feldu,nebo co. Nechápu. :kol-32:

Radius ? Neznám. Že by byl ještě lepší, než Manfroto ? Nevěřím. 

Nee,to je náš přítel vezdejší. :kol-28:  Jen u něj nikdy nevíš,jesti si dělá srandu,nebo to myslí smrtelně vážně. :kol-28:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.