Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

jirkaK, asi jsem narazil na spolehlivej kus protoze po skoro ctyrech letech provozu se mi nic nepo.. jen menim olej a filtry. A to to map chipnuty a najeto s chipem cca. 60tis:-) A to jak znamo chip nici auto podle nekterych odborniku:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když měl syn 2,0 TDI 103 kW, tak jsem přesně věděl co nechci :-). Do 180 000 km pohoda a potom to začalo, tak šla. Kamarád najel s 2.0 TDI víc než 350 000 km s původním turbem a bez problémů. Možná je problém s palivem......

K pokutám v zahraničí -Španělové na hranicích zjistí, když se vrátí cizí auto do Španělska ( ty krásné kamery na hranicích), policie dostane echo  a jde po vás. V dnešní době zamontovaných kamer v policejních autech to není problém

Štěstí je, že drobné přestupky cizinců neřeší, oni chtějí spíš pomáhat, jedni policajti na mne byli hodní, když jsem dělal zmatek na kruháku, Čech a kruhový objezd  :-)

Dnes stačí nastavit hledání SPZ na kamerách a vědí vše ( tedy kamery, které provozuje stát - hranice, policejní auta atd)

Odkaz ke komentáři

problém je ten, že tam ty cesty jsou o ničem jiném než tady, když tam mají na většinu směrů dálnice a prostě člověk furt jede 130, ne že tady jezdím po republice dálnice nikde a každý km vesnice 50km/h pak kolona kde se sotva jede 70 až 80...

Odkaz ke komentáři

nad jeho příspěvky se aspoň občas zasměju, ale o privátní komunikaci nemám zájem. Tuším, co může být obsahem, tak to ani nečtu a rovnou mažu. Jednodušší ale je, ty SZ si zablokovat, což jsem posléze udělal. On se tady stejně dlouho neohřeje a dostane další, doufám, že definitivní, BAN.   :kol-46:  

Odkaz ke komentáři

Objevil jsem kámoše s octou 1,8 TSI v L&K ;).......Koktova konkurence :)  příště přijede na sraz a myslím, že se tu brzy představí.... ;)

(akorát si nejsem jistej, jestli má myslivce nebo lift)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...