jirkaK Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 já myslím, že nás ještě s těma cenama vyškolej. Tu intervenci ČNB nám byl čert dlužnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 jirkaK, asi jsem narazil na spolehlivej kus protoze po skoro ctyrech letech provozu se mi nic nepo.. jen menim olej a filtry. A to to map chipnuty a najeto s chipem cca. 60tis:-) A to jak znamo chip nici auto podle nekterych odborniku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 já netvrdím, že to je pravidlo. U předchozího auta jsem taky problémy neměl, ale třeba s OII to bylo vysloveně děsivý. Ovšem 60 t. km je ještě málo a všechno může teprve nastat. Přeju ale rozhodně, aby nenastalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 u TFSi nelítaj řetězy z motoru ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Uz pres 140tis. poslednich 60 je tam ten chip:-) Jinak taky doufam, ze mi to jeste par desitek tis vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 jo promiň, já myslel, že máš celkově jen 60 t. km. Tak to je dobrý, teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 když měl syn 2,0 TDI 103 kW, tak jsem přesně věděl co nechci :-). Do 180 000 km pohoda a potom to začalo, tak šla. Kamarád najel s 2.0 TDI víc než 350 000 km s původním turbem a bez problémů. Možná je problém s palivem...... K pokutám v zahraničí -Španělové na hranicích zjistí, když se vrátí cizí auto do Španělska ( ty krásné kamery na hranicích), policie dostane echo a jde po vás. V dnešní době zamontovaných kamer v policejních autech to není problém Štěstí je, že drobné přestupky cizinců neřeší, oni chtějí spíš pomáhat, jedni policajti na mne byli hodní, když jsem dělal zmatek na kruháku, Čech a kruhový objezd :-) Dnes stačí nastavit hledání SPZ na kamerách a vědí vše ( tedy kamery, které provozuje stát - hranice, policejní auta atd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 to nebude výsada jen Španělska. Bohužel, ani v tomhle pokrok nezastavíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 problém je ten, že tam ty cesty jsou o ničem jiném než tady, když tam mají na většinu směrů dálnice a prostě člověk furt jede 130, ne že tady jezdím po republice dálnice nikde a každý km vesnice 50km/h pak kolona kde se sotva jede 70 až 80... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Clinte, tak teda k tomu joudovi (víme kdo). Cos myslel, že není jednoduchý ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 No, že není jednoduché mu zřejmě vysvětlit, že o jeho příspěvky nemáš zájem Někteří jsou jak tataři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 nad jeho příspěvky se aspoň občas zasměju, ale o privátní komunikaci nemám zájem. Tuším, co může být obsahem, tak to ani nečtu a rovnou mažu. Jednodušší ale je, ty SZ si zablokovat, což jsem posléze udělal. On se tady stejně dlouho neohřeje a dostane další, doufám, že definitivní, BAN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Dík,žes tu debatu přesunul sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 jasná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Já rad i elektrikare hravce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 (editace) Jojo, Hravec je tvůj nejlepší kámoš a obdivovatel Zrovna jsem si vzpomněl na toho výtečníka Radiuse, že on zase upadl do komatu? Editováno: 10. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Jo Radius,to je hardcore borec. On se asi stydí za tu Feldu,nebo co. Nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 A hele,Eastwood nám změnil avatar - nějak omládnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Nojo, musel sem jít trochu proti času Chtělo to změnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 (editace) Objevil jsem kámoše s octou 1,8 TSI v L&K .......Koktova konkurence příště přijede na sraz a myslím, že se tu brzy představí.... (akorát si nejsem jistej, jestli má myslivce nebo lift) Editováno: 10. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 A co mu delaj sedačky jestli Ma taky bílý? Konkurenci už mam, dyt tam je myslivec před fl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 No kůži má asi stejnou a dneska mi říkal, že problém nemá. Co se týče zmačkání kůže, tak samozřejmě to má, to je jasné, nasedáním a vysedáním, ale to řešíš jenom ty :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Já budu MIT novy potah asi nebo co Jenom já a skodaforum a sirmike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Jo Radius,to je hardcore borec. On se asi stydí za tu Feldu,nebo co. Nechápu. Radius ? Neznám. Že by byl ještě lepší, než Manfroto ? Nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Nee,to je náš přítel vezdejší. Jen u něj nikdy nevíš,jesti si dělá srandu,nebo to myslí smrtelně vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky