Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, otázočka. Dá sa niekde zakúpiť len logo do volantu? Videl som chalaniska, čo mal vo fábii krásne logo s nápisom Fábia. Ja by som skôr hľadal nové Škoda logo. Je to vôbec možné niekde zakúpiť? Google mi v hľadaní nepomohol. Ďakujem.

• 5 měsíců později...

Ja som natrafil len na nalepku...

Upraveno od 11Petuldo11

Zaujima ma to logo na volant? Je nalepovacie? Lepi sa na povodne? Nevies dat nejaky blizsi detail, pripadne aj zo stran? Dik.

• Autor

písal som mu... v inzeráte má, že predá aj samostatne ale nakoniec chcel len celú sadu... tá mi je zbytočná pretože potrebujem len to do volantu :(

ked uz mas puklicky s novym znakom, tak kup celu sadu. Stare puklicky prelep novym znakom predaj aspon za 10€ a mas to.... ja som kupoval tu nalepku este v septembri/2013 za 10€, takze by si ese dobre dopadol :kol-43:

Chlapi oplati sa to kupit?Neosucha sa to?Hlavne tie vonkajsie?

Upraveno od Jago007

Podla mna sa to do exterieru neoplati kupit. To uz radsej zainvestovat a kupit origo znaky do masky/na prdel a tak isto aj puklicky do hlinikov :kol-28:

V interieri je to myslim pohoda, tam sa to asi tak skoro neosucha.

Ahoj, Jak jsi nalepil to logo na volant ? Původní jsi sundal? Jak to šlo dolů?

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!

Povodny odmastit a novy nalepit nanho.

Já myslel, že se to původní logo sundá? Přelepit tu původní, nevypadá to blbě? Vždyť to nemůže pořádně sedět?

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek! Nepoužívej pro odpověď tlačítko "Citovat"!

Tiez som myslel, ze povodne dam dole, ale ked som zistil, ze to nieje take jednoduche, tak som to skusil nalepsenim na povodny znak... A nevyzera to zle, kazdy to uz riesi tymto sposobom. znak vo volante

Tiez som myslel, ze povodne dam dole, ale ked som zistil, ze to nieje take jednoduche, tak som to skusil nalepsenim na povodny znak... A nevyzera to zle, kazdy to uz riesi tymto sposobom. znak vo volante

JJ díky. Skusím to. Jaká je třeba velikost toho loga? nevíš kde ho koupit? Děkuji.

post-7047-0-30589600-1391458095_thumb.jp

Upraveno od falach

• 2 týdny později...

Chalani, budem mať o 14 dní nalepovacie LOGO do volantu, presne to, ktoré úživatel "Kyselinka" pridal v tretom príspevku.
Cena jedného loga na volant silikonového = 10€ . Píšte mi na hermion@post.sk - stačí nalepiť povrch starého

Chlape, to je trosku drahe nie? Ja som ho kupoval z toho odkazu za 7,50€ s postou. Ale budem jeden znak este potrebovat :D

• 2 týdny později...
  • 2 týdny později...

Kdyby nekdo chtel komplet celou sadu, tak bude casem jedna volna za cca 380-400Kc. Z te me poslu dal do sveta vse mimo znaku na volant ... D

• 3 týdny později...

Cau, loga mam doma, jestli nekdo chce, komplet sada 350, sada bez logo do volantu 250. Vice SZ. D

Mne akurat dnes dosli. Mal som uz logo vo volante, no dilino som ho trosku nakrivo nalepil a kedze to mam rovno pred ocami, tak mi to vadilo. Objednaval som odtialto: http://www.aliexpress.com/item/2007-2013-skoda-Octavia-Fabia-Back-before-the-header-standard-standard-wheel-steering-wheel-black-logo/1221952342.html

Vyslo to nejakych 7,50$, co je necelych 6€, len cestovalo to ku mne od 02.03.  :kol-47: 

Asi jediny pouzitelny znak je ten do volantu. Na masku a prdel si to neviem predstavit, vyzera to otrasne a lacno.

Jedine sa daju este mozno pouzit znaky na puklice, na alu si to takisto neviem predstavit  :kol-72: 

Uvidim ako sa bude chovat znak vo volante v letnych horucavach a takisto tie na pukliciach cez zimu...a ci vobec vydrzia.

post-77237-0-41884000-1395751976_thumb.j post-77237-0-35547600-1395751930_thumb.j post-77237-0-58878500-1395751948_thumb.j post-77237-0-65439800-1395751963_thumb.j

Upraveno od Kyselinka

• 6 měsíců později...

Léto je za námi, jak se nalepovací znak na volantu choval?

Zatial bez akychkolvek znamok odlepovania a pod. :)

...ale asi pojdem cestou originalu :kol-28:

img_20141014_130838-1zgr5y.jpg

Upraveno od Kyselinka

Hm a kde se prosim da sehnat takovy original ?

hlavne by me zajimalo jak se vymeni,melo by to zespod byt zahle ty zobacky,nevite o nekom kdo proda solo tu samolepku do volantu?

@ASPIRE: tu, ale nie je to prave najlacnejsie, zial :(

http://auto.bazos.sk/inzerat/42096725/NOVE-SKODA-LOGO-do-volantu-43mm-ORIGINAL-nie-nalepka.php

Novy kryt bagu s usmevom a bez znaku som nasiel na aliexpresse, za nejakych 20€, posledny kus...stastie :)

Este na neho cakam, ked pride, tak sa pustim do vymeny. Som zvedavy ako ho tam upevnim, budem musiet improvizovat a zohnat si zvaracku na plasty a poistovat to mamutom.

@foxdivemaster: pozri na bazos, tak ich myslim najdes.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.