Přejít na obsah

tachometr - co to má znamenat???? :076:

Petr0309

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci, dneska jsem se trošku hrabal ve VAGu a narazil jsem na pár věcí, které mi hlava nebere.

1. kódování přístrojovky 02142 .... co to sakra je to 02? jinak všechno ostatní je mi jasný :help:

2. test akčních členů přístrojovky - při testu přehřátí kapaliny (nebo tak nějak) to hodí po stisknutí start/další hlášku "CHYBA funkce není k dispozici

3. při změně počtu najetých kiláků podle VIS 2.0 to po stisknutí test vyhodí "ERROR"

4. elektromagnetický ventil na nádobce aktivního uhlí - při testu akčních členu se zdá, že nevyvíjí vůbec žádnou činnost. Auto občas škube (hlavně když je studený) a občas za jízdy přestane táhnout a pak se zas chytne. Tak sem ten křáp odpojil a zatím jsem nezaznamenal, že by to nějak blbnulo.

Pánové děkuji za vaše odpovědi. Jsem rád za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kontrolky pásů tam nemám, je to 10let stará herka. Ventil se nezapisuje, ale jeho odpojení nepůsobí výrazné potíže, tzn nepozoruju změnu.

Ta změna km... co to znamená jen do 100 km? to jako že si tam dám nuly a po 100 km mi to skočí zpátky???? Bych si to chtěl vyzat na pořád. Nevíš, jak by to šlo udělat? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...