Arlo Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Ahoj kluci, menil jsem dekorativni listu nad schrankou spolujezdce a kdyz jsem vyndal kastlik tak zanim byly smotany tri kabliky s konektorama viz. foto. Jeste doplnim ze jde o OII rs combi. 2006 s navi nexusem Mate nekdo tuseni k cemu jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Nemuze to byt priprava na ten obludnej drzak telefonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 26. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 To asi nebude tam mi vede jen jeden kabel s konektorem na telefon :-(. A HF mi funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 (editace) HF a priprava na montaz telefonu jsou ale dve ruzny veci. Taky mi HF funguje a nemam drzak, ale mam antenu s GSM.. Me to pripada, jako by tam byla ukonceny svod GSM, GPS a konektor na ten drzak, ale treba nekdo zkusenejsi rekne vic. Editováno: 26. Červenec 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.