iphonik4 Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Mám takovou hloupou prosbu. Dnes jsem na parkovišti zahlédl Oktu s těmito úžanými koly (viz foto). Strašně se mi líbí, jen nevím, kde je sehnat, popř jejich rozměr, výrobce, cena. Neví o nich někdo něco? Rád bych je šoupnul na moje eReSo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 su to original disky na RS, nazov diskov je Zenith a vyrabaju sa ako 17 a 18 palcove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 1. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 Jop, už jsem si je našel. Já si právě říkal, že to budou originály, jen mě zmátla barva. Takže si je někdo prostě jen přestříkal díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.