Mimouch Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Zdravim ve spolek, mel bych na Vas,co vlastni motor 2.8,prosbicku. Ted o vikendu, pri ceste z HR mi na dalnici uletel spodni kryt motoru.Ani jsem nezastavoval,kdyz jsem videl ty trsatka v zrcatku co z nej zbyly :-/ Po obvolani nekolika vrakovist jsem ho nikde neobjevil.A druhovyroba je pry dosti nepresna za tu cenu,co za nej chteji. Nejradsi bych ho vyrobil z plechu a jde mi o to,jak je profilovany a co vse kryje. Uchyty mi zustaly,takze mi jde jen o tvar a celkovou velikost. Mohl by mi ho nekdo vyfotit? Dikec Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Pokud jsi tam mel plast, plech ti ty packy neudrzi, musel bys udelat uchyty. Resi se to na octaviich a tam si vyrabi i nove drzaky. Zalezi jestli jsi mel i kryt prevodovky, nebo jen motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Mám tam plastovej a v pohodě. Vždycky je to špatnou montáží. Jinak to nemůže upadnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.