libodi Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Ahoj kamarádi tímto bych vás chtěl poprosit o pomoc,vím že už je možná pozdě ale kdyby někdo zahlédl cokoli ohledně tohoto auta piště nebo volejte na přiložená čísla///// Ze středy na čtvrtek v nočních hodinách 7.8.2013 / 8.8.2013 mezi 23:00 až 6:00 ráno mi před domem v Přáslavicích,bylo ukradeno auto ŠKODA OCTAVIA II Sedan SPZ 3M7 0380 barva metalická capucino.Kdyby někdo zahlédl toto vozidlo kontaktujte mě na telefon 775 985 044,nebo volejte policii České republiky na telefon 158 DÍKY MOC!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 No kur*a, další a zase Olomouc a okolí... SPZ jsem si zapsal, budu se dívat po městě... Bylo nějaké zabezpečení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libodi Vloženo 11. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Nemám tušení auto bylo kamaráda,jen vím že ho měl pojištěné.....Podle mě tu na Olomoucku řádí nějaká banda,o víkendu jsem byl u rodičů v Dolanech u Ol. jedna rodina tam byla na dovolené když jim volala policie že jim z garáže bylo ukradeno auto auto v háji a dovolená taky, nějaký týden před tím pár baráků od našich sousedovi ukradli taktéž škodu,v prvním případě údajně auto nalezeno v Polsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.