Přejít na obsah

Autosalon Frankfurt 2013 (14. - 22. září)

Pawouk

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Zdar chlapi chci se poprvé vydat na tento autosalón, tak jsem se chci Vás zkušenějších (kteří jste tam již byli) optat jak to tam chodí. Např. kde se parkuje, kolik stojí parkovný a tak. Koukal jsem že vstup stojí na jeden den o víkendu 15€ +2,5€ poplatek za rezervaci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plánek parkoviště máš zde: http://www.messefrankfurt.com/content/corporate/frankfurt/en/besucher/anreise_und_aufenthalt/parken/_jcr_content/mainParsys/downloadbox/downloadboxParsys/download/file.res/Parking-online.pdf
Cena parkovného zde:http://www.iaa.de/en/visitors/arrivalaccommodation/travel-information/arrival-by-car-or-coach/
Z venkovního travnatého parkoviště Rebstock na dojedeš na výstaviště zdarma autobusem. Na parkoviště přijedeš po dálnici A5, je tam přímý sjezd.

Odkaz ke komentáři

Na minulém autosalonu (2011) se parkoviště platilo při odjezdu - Němci to mají perfektně zorganizované, při příjezdu se tam nahrne hodně aut najednou, tak je jenom rozšoupnou po parkovišti, no a když se postupně odjíždí, tak to v klidu zkasírují. Rezervované jsme je neměli. Jen nevím, jestli to přes víkend nebude totálně přecpané lidmi. My jedem v pracovní den (doufám tedy, že to vyjde) a i tak to tam bylo dost narváno - nejvíc v pavilonech BMW,Audi a Mercedes.

Foto z parkoviště a pavilonů Mercedes a BMW:

post-32075-0-18891100-1377793156_thumb.jpost-32075-0-68968500-1377793167_thumb.jpost-32075-0-11927600-1377793170_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Ty kráso, tak to je nářez. Já o všední den nemůžu, jelikož už nemám dovolenou. :-( Fotit se tam dá asi normálně, nemusíš si kupovat žádnou povolenku? A myslíš že se to dá celé projít za jeden den (9:00-19:00)? A ještě se chci zeptat, jestli jsou všechna auta odhalena už od 14, nebo jestli se odhalují v průběhu týdne a zase naopak, jestli ten poslední víkend to nějaký automobilky nezabalej dříve.

Vím mám hodně otázek, ale chci se na to trochu připravit, ať tam potom nebloudím a nekoukám jak vejr.

Odkaz ke komentáři

A to nemám fotky toho největšího nátřesku. :kol-28: V Audi jsem ani nebyl, tam se přes dav lidí nedalo ani dostat a čekat tam se mně nechtělo. Na focení nepotřebuješ nic, než foťák. :kol-31:
Za den to projdeš, to snad jedině kdybys prolézal každé vystavené auto, tak asi ne. Jestli to někdo nezabalí dřív nevím, ale dost pochybuju, toto je významná akce, to si nikdo nedovolí. Premiéry jsou vždy před otevřením pro veřejnost, tedy 12. a 13.9. - pro novináře, obchodníky, VIP, atd. Takže by tam měly všechny být již toho 14.9., kdy je to otevřeno pro veřejnost.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...