Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

To rád slyším.. Už jsem přemýšlel jestli to je potřeba rezervovat. Tak se tam možná potkáme, ikdyž by to byla asi velká náhoda. :D

Je to možné, prozatím je čtvrtek horkým kandidátem. :kol-28:

spidermana takže 19? myslíte že bych se mohl přidat? aby ses tam dostal tak tam musíš mít tu idiotskou zelenou nálepku?

auto bych klidně vzal to je fuk, by nás to vyšlo i levněji s dehetem, ale nebudu si kvuli jedné jízdě dávat zelenou samolepku

Upraveno od kokta7

• Autor

Když najedeš přímo z dálnice na parkoviště, tak ne. Alespoň to tak bylo minule. A pochybuji, že se to změnilo. Přidat se můžeš, ale budeš muset jet svým autem. Pokud vyjde správný den, tak jedem 1.8 TSI a bude nás víc. Zatím pro mě to datum není na 100% jistý.

tak hlavně dejte vědět, pak si dyžtak vyměníme mobil ;)

• Autor

OK, počítej, že se bude od nás (západní okraj Prahy) vyjíždět kolem 4.hodiny ranní. Možná i dřív.

však se domluvíme,  dyžtak přespím někde v praze

já odjíždím do frankfurtu už 18. sehnali jsme tam hotel celkem za pěkné peníze a zůstáváme v německu do pátka :) ale na autosalon jdu 19. tak se tam třeba potkáme :D kdyby jste někde viděli modrého rapida na začátku s 5H7 trubte a mávejte :D

ja bych taky rád jel, uvidím po tomhle čtvrtku jak bude volno atd...

• Autor

Já to taky pořád nemám na 100%, hlavně termín. Je tam zatím přílíš mnoho proměnných. :kol-32:

je to tak no :) hlavně bych rád vyzkoušel kolik to ted dá :D v čr jsem strašně pokakanej :D

Upraveno od kokta7

po cestě je nějakej usek s neomezenou rychlostí?

• Autor

Minule byl a dokonce několik. Jenže provoz tam je velmi hustý. Přiznám se, že top speed mám z ČR, v D se mi to prostě nepodařilo nikde rozhulákat víc, než těsně přes 200... Buď byla ráno ještě tma, nebo provoz nedovolil.

no já nejvíce jel v R8 260, v německu scoutem asi 210 tachometrovych,už se ty poplenici nechtělo :)

já nejvíc jel s GTRkem 280, a z rapida se mi podařilo vytáhnout 210 po rovince. Plyn na podlaze a víc už to nezrychlovalo..

mě ani nejde o to zkoušet tu maximalku, ale hlavně zrychlení ;)

Pokud nedojde k nějakým komplikacím v zaměstnání ,vyrážím do Frankfurtu s bráchou (Pawoukem) ve zmiňovaný čtvrtek 19.9.

Konečně si po té otřesné bídě v Brně spravím chuť na pořádném autosalónu....

hele jel bych taky. budete mít místo nebo klidně vezmu auto. nebo jak to vidíte?

Teoreticky bychom měli jet ve 4...což je na octu tak akorát (si myslim).

se domluvíme ještě, jel bych dyžtak sám a kdybych byl hodně unvanej, tak by to někdo z vás za mě vzal :) možná ještě někteří chtěli z oc, tak uvidíme. času dost ;)

Upraveno od kokta7

Tak uděláme ŠKODAhome sraz ve Frankfurtu 19.9.:D Já tam jedu na 100%.

Kurec taky bych jel ale ze Severni Moravy to je 900 km a na otočku bych to fakt nedal.Tak pak poreferujte jak tam bylo :)

tak jak se vám tam, bando, líbilo?

já tam byl první čtyři dny, kdy tam jsou jen novináři a pozvaní hosté. To se ještě dá vcelku rozumně fotit, jinak je to zabitý...

Stanmar: jak jsi tu dával fotku "prázdnýho" stánku ŠA, tak na to letos zapomeň  :kol-28:

Jako byl jsem tam poprvé a musím říct že to bylo pecka. Akorát do pavilónu Mercedesu jsem nešel.. Tam to bylo hrozný. Strašně moc lidí, který se pohybovali rychlostí 5 metrů za 1 minutu. Ale zato jsem se svezl v novém S-Class 500. A musím říct že to je neskutečné auto.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.