Přejít na obsah

Autosalon Frankfurt 2013 (14. - 22. září)

Pawouk

Doporučené příspěvky

spidermana takže 19? myslíte že bych se mohl přidat? aby ses tam dostal tak tam musíš mít tu idiotskou zelenou nálepku?

auto bych klidně vzal to je fuk, by nás to vyšlo i levněji s dehetem, ale nebudu si kvuli jedné jízdě dávat zelenou samolepku

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když najedeš přímo z dálnice na parkoviště, tak ne. Alespoň to tak bylo minule. A pochybuji, že se to změnilo. Přidat se můžeš, ale budeš muset jet svým autem. Pokud vyjde správný den, tak jedem 1.8 TSI a bude nás víc. Zatím pro mě to datum není na 100% jistý.

Odkaz ke komentáři

Jako byl jsem tam poprvé a musím říct že to bylo pecka. Akorát do pavilónu Mercedesu jsem nešel.. Tam to bylo hrozný. Strašně moc lidí, který se pohybovali rychlostí 5 metrů za 1 minutu. Ale zato jsem se svezl v novém S-Class 500. A musím říct že to je neskutečné auto.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...