The Driver Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 čus, poradíte mi někdo estli je lepší házející brzdové kotouče nechat srovnat na soustruhu nebo koupit nové??? nechci moc investovat....investoval sem už dost do koupě TDííííííííí, čmoudí ale jede dál,jak tu řikáte...)) díky za odpověď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muflonus Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 určitě kup nové a to že házej muže bejt tim že je vule v ložiskách takže ty nové ti mužou za 1000km začít zase házet .. tak si prověř jestli ti už ty ložiska nehučej .. jinak na soustruhu se stáčely kotoučena 120tkách .. oktávka už je o dost těžší a když to stáhneš a stenčíš pak se ti někde na dálnici při pruudkym zabrždění kotouč přehřeje, vydrolí a kousne se ti kolo pak pujdeš na střechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 díky za odpověď, to už mi nedošlo jaký to může mít důsledky!!! a ani 1 ložisko nehučí, to je v pohodě (nebo alespoň sem nic neslyšel, když sem to zkoušel poslouchat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyz1977 Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Doporučuji výměnu. U autorizovaněho prodejce ŠKODA žádat brzd. paket jsou to desky a kotouče dohromady a vyjde to levněji kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 No, tak já, když jsem se ptal u servisu Škoda, co že by jako chtěli za výměnu brzd (kotouče+desky+práce), tak na mě vybalili takovou sumu, že jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 No, tak já, když jsem se ptal u servisu Škoda, co že by jako chtěli za výměnu brzd (kotouče+desky+práce), tak na mě vybalili takovou sumu, že jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet.... já koupim nový kotouče a desky a bratránek mi to v aut.servisu Škoda udělá zadarmo, navíc má 20% slevu na ty díly snad to nebudou ložiska - to bych se objesil pře měsícem sem jí koupil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muflonus Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 ložisko stojí 700kč .. to nejni zas tak moc .. mimochodem mrkni sem http://mjauto.cz doporučuju desky brembo max .. ty jsou celkem dobré .. sám je ted budu kupovat.. mam totiž stejnej problem jako ty .. a u me to bylo nejspíš ložiskama mimochodem jinak autorizovanej servis moc nedoporučuju protže náhradní díly maj 2x dražší a za práci su učtujou jako by spravovali rols royce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 2. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Lidi mam problém - za jízdy mi při brzdění vybruje pedál jak blázen - myslel sem že je to kotoučema - vyměnim za nový ale závada přetrvává stále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 (editace) Geometrie, stav pneumatik, sražené ráfky ..., nebo jsi hned po výměně vyhřál a zkřivil kotouče. A co tvůj bratranec neví... Editováno: 2. Září 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 2. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2006 (editace) Geometrie, stav pneumatik, sražené ráfky ... Geometrie dobrá, pneu měsíc staré, jak se projevujou ty sražené ráfky? Nemůže to dělat zadní náprava? Bratranec mi radil ty kotouče. To ne jezdim pomalu a brzdil sem lehoučce jak pírko Přesně jak mi bratranec radil - on totiž dělá v autor. servisu Škoda, víš? Editováno: 2. Září 2006, autor: The Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Kotouče ale nové máš ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 2. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Kotouče ale nové máš ne ? Jo, kotouče sem dával nový a jak řikam - brzdim lehce jak pírko, abych je právě neodělal, ale ten pedál vybruje stále.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Tipnul bych blbe vyvazeny kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 2. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Tipnul bych blbe vyvazeny kolo Kola sou Al a sou pořizované spolu s pneu (měsíc staré)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Tipnul bych blbe vyvazeny kolo Kola sou Al a sou pořizované spolu s pneu (měsíc staré)... Hmm, tak to je difny, ale uz sem nechaval prevazovat i po 14 dnech, ale na sportovnich tlumicich a 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Bráchovi to dělala Audina: kopal pedál jako když sepne ABS, bylo v háji čidlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 (editace) Bráchovi to dělala Audina: kopal pedál jako když sepne ABS, bylo v háji čidlo.... Safra to má logiku !!! The Driver - zkus to a dej vědět - čidlo ABS. Editováno: 3. Září 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Geometrie, stav pneumatik, sražené ráfky ... on totiž dělá v autor. servisu Škoda, víš? no to ale neznamena zadnou vyhru...ja bych jiz vetsinu zapalil....beztak tahaj prachy apod. vsak to kazdy zna a kdo nezna tak pozna )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Geometrie, stav pneumatik, sražené ráfky ... on totiž dělá v autor. servisu Škoda, víš? no to ale neznamena zadnou vyhru...ja bych jiz vetsinu zapalil....beztak tahaj prachy apod. vsak to kazdy zna a kdo nezna tak pozna )) S tim s tebou plně souhlasim a jeho rady "nad zlato" mě vedou zatim jen k zbytečnym výdajum a problém přetrvává...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Zkus vytáhnout pojistku ABS a hned uvidíš,jestli to je tím čídlem nebo ne.Čislo 9 a je to pětiampérovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Zkus vytáhnout pojistku ABS a hned uvidíš,jestli to je tím čídlem nebo ne.Čislo 9 a je to pětiampérovka. A dej vědět co a jak!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 (editace) Zkus vytáhnout pojistku ABS a hned uvidíš,jestli to je tím čídlem nebo ne.Čislo 9 a je to pětiampérovka. A dej vědět co a jak!!! Taktu pojistku sem vytáh zrovna včera a nic......čidlo bude v pohodě - pedál stále kopal.... nemůže to být třeba v zadní nápravě??? Editováno: 8. Září 2006, autor: The Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RRR Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 S kotoučema jsem měl sejný problém. Vyhřáli se a zkroutili. Nechal jsem je vyměnit za originál ve značkovým servisu a za chvíly ( pár tisíc Km) jsem na tom byl úplně stejně. Brzdím normálně, nic těžkého ani přívěs nevozím. Je to prý normální závada. Teď mám novou Octávku zase TDI 2.0 a tam už tenhle problém není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Ono to snad fakt bude tema loziskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudik Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Nechal si povodne platnicky?Nenastali vsetky problemy po vymene platniciek?Urcite su tvrde a su dovodom co popisuje uz sa mi to stalo.Kopalo to aj po vymene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.