Přejít na obsah

kotouče

The Driver

Doporučené příspěvky

určitě kup nové a to že házej muže bejt tim že je vule v ložiskách takže ty nové ti mužou za 1000km začít zase házet .. tak si prověř jestli ti už ty ložiska nehučej ..

jinak na soustruhu se stáčely kotoučena 120tkách .. oktávka už je o dost těžší a když to stáhneš a stenčíš pak se ti někde na dálnici při pruudkym zabrždění kotouč přehřeje, vydrolí a kousne se ti kolo pak pujdeš na střechu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, tak já, když jsem se ptal u servisu Škoda, co že by jako chtěli za výměnu brzd (kotouče+desky+práce), tak na mě vybalili takovou sumu, že jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet.... fuck

Odkaz ke komentáři

No, tak já, když jsem se ptal u servisu Škoda, co že by jako chtěli za výměnu brzd (kotouče+desky+práce), tak na mě vybalili takovou sumu, že jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet.... fuck

já koupim nový kotouče a desky a bratránek mi to v aut.servisu Škoda udělá zadarmo, navíc má 20% slevu na ty díly ;) snad to nebudou ložiska - to bych se objesil :disgust:

pře měsícem sem jí koupil....

Odkaz ke komentáři

ložisko stojí 700kč .. to nejni zas tak moc .. mimochodem mrkni sem

http://mjauto.cz

doporučuju desky brembo max .. ty jsou celkem dobré .. sám je ted budu kupovat..

mam totiž stejnej problem jako ty .. a u me to bylo nejspíš ložiskama mimochodem

jinak autorizovanej servis moc nedoporučuju protže náhradní díly maj 2x dražší a za práci su učtujou jako by spravovali rols royce :-)

Odkaz ke komentáři

Geometrie, stav pneumatik, sražené ráfky ...

Geometrie dobrá, pneu měsíc staré, jak se projevujou ty sražené ráfky?

Nemůže to dělat zadní náprava?

Bratranec mi radil ty kotouče. To ne jezdim pomalu a brzdil sem lehoučce jak pírko ;)

Přesně jak mi bratranec radil - on totiž dělá v autor. servisu Škoda, víš?

Editováno: , autor: The Driver
Odkaz ke komentáři

Geometrie, stav pneumatik, sražené ráfky ...

on totiž dělá v autor. servisu Škoda, víš?

no to ale neznamena zadnou vyhru...ja bych jiz vetsinu zapalil....beztak tahaj prachy apod. vsak to kazdy zna a kdo nezna tak pozna :)))

S tim s tebou plně souhlasim a jeho rady "nad zlato" mě vedou zatim jen k zbytečnym výdajum a problém přetrvává...... :disgust:

Odkaz ke komentáři

Zkus vytáhnout pojistku ABS a hned uvidíš,jestli to je tím čídlem nebo ne.Čislo 9 a je to pětiampérovka.

A dej vědět co a jak!!!

Taktu pojistku sem vytáh zrovna včera a nic......čidlo bude v pohodě - pedál stále kopal....

nemůže to být třeba v zadní nápravě???

Editováno: , autor: The Driver
Odkaz ke komentáři

S kotoučema jsem měl sejný problém. Vyhřáli se a zkroutili. Nechal jsem je vyměnit za originál ve značkovým servisu a za chvíly ( pár tisíc Km) jsem na tom byl úplně stejně. Brzdím normálně, nic těžkého ani přívěs nevozím. Je to prý normální závada. Teď mám novou Octávku zase TDI 2.0 a tam už tenhle problém není.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...