Přejít na obsah

kotouče

The Driver

Doporučené příspěvky

jinak je to opravdu maso z takový 200vky pořádně brzdit, to pak je jak zemětřesení. Při lehkým brždění je to chvění ale jen nepatrný i z takových rychlostí. Manželce to nevadí, ale pokaždý, když s tím jedu já, tak mi to leze pěkně na nervy.

Tak jezdi podle predpisu a bude po problemu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jinak je to opravdu maso z takový 200vky pořádně brzdit, to pak je jak zemětřesení. Při lehkým brždění je to chvění ale jen nepatrný i z takových rychlostí. Manželce to nevadí, ale pokaždý, když s tím jedu já, tak mi to leze pěkně na nervy.

Tak jezdi podle predpisu a bude po problemu ;)

:blbec:

Odkaz ke komentáři

No právě, myslel jsem, že by to mohly po uvedení zadní nápravy do pořádku dělat přední, ale ty jsou taky fungl nové ještě od předchozího majitele. Ale říkal jsem si co kdyby. Pak jsem si ale uvědomil, že to nemlátí s volantem, ani nekope pedál, tak kurňa nevím. Jak předek, tak zadek je celej novej. To s tou ručkou zkusím, až budu mít Audinku zase v "ruce". Jo, a taky to při dobržďování občas píská. To je fakt k nasrání. A tak jsem si liboval, jak to bude super, až se to vymění. A hovno.

Odkaz ke komentáři

Zdar lidi, měl jsem na autě naprosto stejný problém. Po každých dvou tisicích kilometrech mi začaly dupat brzdy. Třikrát jsem měnil kotouče a destičky, ale bezvýsledně. Naposledy jsem namontoval kotouče ATE Powerdisc a destičky ATE, ale opět po cca. 2000 km to začlo. Takže jsem se zaměřil na ložiska. I když byly po zvednutí auta kola bez znatelné vůle, sundakl jsem je i brzdový kotouče a vůle se objevila přímo při chycení náboje. Nepatrná, ale přeci. Koupil jsem ložiska vyměnil je, a nastal zázrak. I při použití původních kotoučů, které doposud dupaly zmizelo veškere toto dupání a auto se prozatím chová zcela normálně. Zatím mám po opravě najeto asi 1000 km, takže se ještě uvidí.

Jen pro ty co by zkoušeli vůli ložisek, nesmíte mít v tu chvíli povolenou poloosu, jinak tam bude vůle, což je normální jev.

Zatím zdar. B)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...