Přejít na obsah

Podzimní sraz 2013

Bajuszka

Doporučené příspěvky

Tak se tady párkrát už lidičkové ptáte jestli teda podzimní sraz bude nebo nebude... Pojďme se teda nějak domluvit...

Nejschůdnější termín je 13. - 15.9.

Místo se ještě vyjasní, zatím je potřeba vědět kolik by nás tak bylo. Varianty jsou Vranov nebo jsme uvažovali nad Bystřičkou

Kuba

Editováno: , autor: Bajuszka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj bando, 4.9. jdu na operaci stim mim podělanym kolenem (sportem k trvalé invaliditě), takže nevim jak na tom budu 10 dnu po operaci, když budu schopnej nějak schůdně a bezbolestně řídit, tak to dám, ale radši semnou moc nepočítejte, 4 dni po operaci by mě měli pustit z nemocnice, ale budu muset 14 dní nosit berle, takže uvidíme, ale rád bych, minule to bylo super B) i když jsem byl jen na krátko kol119

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři

Já bych klidně jel, ale nešlo by to kolem 20.9???Je mi fuk kde to bude, ale 15.9 bohužel nemužu, navíc jsem slíbil Tarantulasovi že se na nějákém sraze potkáme, takže pokud by to tak šlo tak semnou počítejte... Halvně tedy co nejdříve ten termín, at se mohu připravit.

Lukáš pce. Záleží kolik ti je..

Odkaz ke komentáři

Lidi termín je pevný, s ním nehneme, zatím se jen zjišťuje jestli bude zájem. Následně se bude řešit počet osob a zajišťování noclehu...

Potřebujeme vědět ale nejpozději do neděle 25.8.2013 případný zájem. V pár dnech na to se bude řešit počet osob a vše kolem.

Zatím ode mě vše, tak se přihlašujte ať víme co a jak :)

Kuba

Odkaz ke komentáři

Doktorone: tak popřípadě vem někoho sebou, kdo by ti třeba část cesty odřídil, přeci jen je to kus na Moravu ;) Budem rádi, když bys dorazil, ale zase nelámej to přes hůl, není to poslední sraz ;) Hodně štěstí a zdraví! 

Lukas.pce: tak sraz je v půlce a to ten čas by ještě mohl být ne? ;) Jinak na dotaz, jestli tam bude někdo mladší ti bohužel nemůžeme odpovědět, pokud nám nezdělíš, kolik je tobě? ;)

Zatím stav 100% je takový:

Bája+Kuba+Charlie

MrChodny

Tarantulas

Airman64

Bája

Odkaz ke komentáři

přes hůl to lámat nebudu, to jsem zlomil v červnu a stačilo, taky myslim, že neni poslední, ale rád bych se ukázal, no uvidíme jak se páni doktoři předvedou

lukas.pce : jinak myslim, že se věkem je to tak, že se všichni cítíme být mladí, ale pokud je ti 19, tak tam asi mladší nebudou, možná děti akterů, ale mě je třeba 27 a cítím se stále mlád, i když moje koleno o tom zrovna nevypovídá a když jsem viděl další na sraze, tak i 30ti,40ti,50ti letí účastníci zájezdu se cítí velmi mladě, takže určitě zapadneš

Odkaz ke komentáři

lukas.pce: na sraze bude i mladší člen jak ty takže se neboj :-) Jinak já jsem o trošičku starší jak ty takže no stress :-)

Baju: napsal jsem filipovi a hned jak bude vedet jaky ma rozvrh tak mi dá vedet a pisnu ti a pripises ho :-) On uz totiz na forko nechodí :-)

Odkaz ke komentáři

Honzíku: chtěla jsme mu taky psát, tak jsi mě předběhl :D Snad mu to výjde chlapákovi :)

Jinak myslím, že nejmladší člen bude Charlie :D Pokud teda někdo nemá mladší mimi :):D 

A jak už psal Doktorone a Tarantulas na věku nezáleží, hlavní je dojet posedět, pokecat, pojezdit a ukázat svého mazla :)

Ale pokud je to pro tebe důležité, tak mi a Kubovi je 24 a pokud dojede i můj bráška, tak tomu je 22 a pokud by dojel i Filip tak tomu je krásných 18 ;) 

Takže nejmladší by jsi nebyl :p:D

Bája

Odkaz ke komentáři

Ahojky Bájo, jsem rád, že jste se toho tak rychle chytli. Už jsem si říkal, že to je asi v háji a ejhle - ujalo se! A to je důležité! :kol-47:

Jen si říkám, zda by jsi neměla do toho nadpisu dát "podzimní sraz SUPERBŮ"? Ale to záleží na Vás. :kol-99:  :kol-24:  :gunners3:

Odkaz ke komentáři

Lanny: my už jsme nad tím uvažovali na začátku srpna, ale měli jsme dovolenou a tak nějak jsme si na to netroufali, ale Kuba mi včera psal, že to zkusíme uspořádat :) Jo jo je to pozdě na uspořádání, tak se modlete ať najdeme nějaké vhodné místo na ubytování a zaparkování naších mazlů :)

Jen tak, kdyby pro nás neměli na Vranově místo, Moravaci napište tipy, jestli nevíte o nějakém kempu nebo chatové oblasti, kde by se to dalo uspořádat, díky ;)

Jo a co se týče nadpisu, psal to Kuba a jak na to koukám, nikde nenacházím, jak to přepsat :D Jsem asi nemehlo :D
Ale jak tak koukám na předchozí srazy, tak tam bylo vždy napsané "Sraz a kde a popřípadě datum" :D:)

Bája

Editováno: , autor: Bajuszka
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...