vick Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Tak to je dobře rozdělené Taky už se nemožu dočkat, 4 dny v práci uteče snad jak voda a v pátek to vygruntuju a kolem 12 start! Jo jo rozhodla váha.Je nás tam pár co máme přes 100 kg a tudíž to snad ani jinak nejde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 (editace) Tak už se nám to krátí, snad ten pracovní týden uteče rychle a v pátek hurááá směr Bystřička Bája Editováno: 9. Září 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Před chvílí dorazili pásky proTarantulase a Martina :-) Takže chlapi těšte se na vaše Las Vegas :-) Jinak doufám, že ty tři dny utečou jak voda :-) A ráno budu vyrážet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Ty jo, rychlá objednávka a dodávka Těším se, teď sem tam potmě něco nakládal a říkal sem si že už by to tam mohlo svítit Já bych taky mohl jet v pátek ráno, vzal jsem si dovolenou, ale domluvil jsem se a pojedu zároveň se Bedrunou, dva červení draci Takže ráno si ještě něco pozařizuju, vypucuju auto, umyju, vysaju a v poledne vyrážím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Jasne v případě, že by si chtěl dojet ráno tak ja mam sraz s Filipem u hráze :-) Kde si dáme gáblík :-) Na 11:00 jsme domluveni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 A jen tak jsem se doslechla, že se k Vám Honzíku přidají asi i naši, pokud taťka bude mít v pátek volno Kuba chce nejpozději v 13:30 vyrazit z Brna, ale bude se snažit i dříve Na Bystřičku to máme z domů se zastávkou na Rohlence cca 1h 50min Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Mno já jeud dříve, protože Víťa jede až odpoledne právě.... A valim přes Ostravici kolem Šance musim si ty serpentiny užít víš co :-D :-D Je tam nádherný usek se zatáčkama a super krajinou celkem dlouhý :-) Tak kdyby taťik chtěl se přidat neni problem ale je to pro něj o kousek dál :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 10. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Tak to teď nevím, jestli pojedou zároveň s tebou a nebo se tam s tebou sejdou na oběd, to jsem asi špatně pochopila Nebudu radši šířit drby a necháme se překvapit Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Airman64: V které hospodě budete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Pravděpodobně u Mokrošů :-) Ale pokud by tma na nás nebyli hodní a nebyla tam moc přítulná obsluha tak skusíme ještě Restaurant Oáza ... Kdyžtak máš tel číslo na mě :-) zavoláš a řeknu kde kempíme :-) Přemýšlíš,že dorazíš dříve ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Uz mate sbaleno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 (editace) Já ne, zatím jsem jen natankoval, doplnil olej a vodu do ostřikovačů Editováno: 11. Září 2013, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Já to nechávám až na zítřek Mimochodem, vzal by nekdo rychlovařku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 11. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2013 My jsme taky akorát natankovali, dolili odstřikovače a něco málo nakoupili Jinak my konvici nevlastníme Ale budeme mít malý vařič Tarantulas: Kuba jde do práce jen na půl den, tak budeme vyjíždět nějak rozumně. Kuba se s tebou ještě telefonicky spojí Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 (editace) Já taky konvicu nemožu vzít, doma je jen jedna. A v kolik asi cca budete vyjíždět? Abych zhruba věděl. Ok budu na drátě! Jo Baru, jakej budem mět typ chatek , "Boubín" nebo "Srub" ? Dívám se na stránky a mají je tak rozdělené. Editováno: 11. Září 2013, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 11. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Juj, to fakt nevím, které chatky to budou, ale cenu za lůžko mají stejnou To bude překvapení Kuba říkal, že se bude snažit co nejdříve... Asi tak nejpozději ve 12 či o půl 12... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Ok budu s tím počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Hola. Pokud jedete z Prahy, kudy planujete jet? Koukal jsem na mapy a Po D1 i D11 to vychazi na km skoro uplne nastejno (pred D11 i kratsi), ale casove je to pres Hradec o hodinu delsi... Zase ale clovek nemusi jet 300km po Tankodromu a vzhledem k tomu, ze se ted vyspravuje, urcite rozdil nebude cela hodina a navic hrozi (brzo rano asi ne) i nejake kolony apod. Cim dele na to koukam, tim vic se mi libi jet po te D11, ale za Hradcem jsem nebyl a nevim, jak se teorie z mapy stretava s praxi z tech silnic od D11 (po E442) dal. Da se tam jet brzo rano nejak rozumne rychle? Nerad bych tam hnil za mraky kamionu, nebo se kroutil 70tkou v zatackach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Ahojky, jestli mohu doporučit, tak jsem vždy jezdil do té oblasti vrchem, t.j. D11 a dál na Moravskou Třebovou a Olomouc, vždy to bylo lepší než po "tankodromu" a myslím, že mnohdy i časově stejné, ne-li výhodnější (zácpa na D1)! Pěknou cestu Vám všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 zrovna nedávno jsem jel horem na slovensko, a je to za hradcem celkem fajn cesta, občas sice vesnice, ale jinak dost široký cesty a rovinky, tak se předjíždět dá a když jsou k tomu ohleduplní řidiči, tak i uhnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Tak Sup připraven, večer sbalím tašku a zítra kolem druhé vyrazím. Z Prahy jedině vrchem, cesta v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Supaci dnes rano 3.30 hod jsem vyrazil z Prahy Bohdaleč a v 7.40 hod jsem stal na vykladce v N.Jičine. Jel jsem vrchem jak tomu řikame to je D11 a Hradec, Naloženy s kamčakem a parada když nemusim na HOPSA štrase tak tam nejedu. Doporučuji vrchem za Olomoucem na Hranice a Valašske Mezřiči kolem řeky Bečvy a jak ji přeletite na mostě, tak do leva přs glajzy a už jste na Bystřičce Cus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Ahoj ahoj.Nemáme zatím ani sbaleno,ani umyté auto,ani nic ale to zvládnem.Jinak konvici vemem my tak se nebojte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 (editace) Dnes jsem jel z Brna až do Frýdku Místku, už jen mezi Brnem a Vyškovem jsou 3 omezení do dvou pruhů, takže tam zítra v PÁTEK ODPOLEDNE bude možná štosovačka, pokud tam nebude ťukanec kterej by to totálně zasekal tak to pude dobře. Pak je ještě jedno mezi Vyškovem a Prostějovem je to dokonce do 1 pruhu, pak je to až po Bělotín v normálu. Editováno: 12. Září 2013, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 12. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Balit budu zitra dopoledne a jak prileti Kubista z prace nasedame a jedem Ted jdu jeste po praci upect nejakou tu buchtu at je dobra snidane v sobotu No snad cesta bude v poho! Tarantulas: pojedeme smerem na Zlin nebudeme to tahat na Olomouc, to by bylo zbytecne Tak zitra supaci a s nekteryma teda v sobotu Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.