Přejít na obsah

Podzimní sraz 2013

Bajuszka

Doporučené příspěvky

Ty jo, rychlá objednávka a dodávka :kol-47: Těším se, teď sem tam potmě něco nakládal a říkal sem si že už by to tam mohlo svítit :)

Já bych taky mohl jet v pátek ráno, vzal jsem si dovolenou, ale domluvil jsem se a pojedu zároveň se Bedrunou, dva červení draci :D

Takže ráno si ještě něco pozařizuju, vypucuju auto, umyju, vysaju a v poledne vyrážím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno já jeud dříve, protože Víťa jede až odpoledne právě.... A valim přes Ostravici kolem Šance musim si ty serpentiny užít víš co :-D :-D Je tam nádherný usek se zatáčkama a super krajinou celkem dlouhý :-)

Tak kdyby taťik chtěl se přidat neni problem ale je to pro něj o kousek dál :-D

Odkaz ke komentáři

My jsme taky akorát natankovali, dolili odstřikovače a něco málo nakoupili :)

Jinak my konvici nevlastníme :D Ale budeme mít malý vařič :)

Tarantulas: Kuba jde do práce jen na půl den, tak budeme vyjíždět nějak rozumně. Kuba se s tebou ještě telefonicky spojí ;)

Bája

Odkaz ke komentáři

Já taky konvicu nemožu vzít, doma je jen jedna.

A v kolik asi cca budete vyjíždět? Abych zhruba věděl. Ok budu na drátě!

Jo Baru, jakej budem mět typ chatek , "Boubín" nebo "Srub" ? Dívám se na stránky a mají je tak rozdělené.

Editováno: , autor: Tarantulas
Odkaz ke komentáři

Hola.

Pokud jedete z Prahy, kudy planujete jet? Koukal jsem na mapy a Po D1 i D11 to vychazi na km skoro uplne nastejno (pred D11 i kratsi), ale casove je to pres Hradec o hodinu delsi...

Zase ale clovek nemusi jet 300km po Tankodromu a vzhledem k tomu, ze se ted vyspravuje, urcite rozdil nebude cela hodina a navic hrozi (brzo rano asi ne) i nejake kolony apod.

Cim dele na to koukam, tim vic se mi libi jet po te D11, ale za Hradcem jsem nebyl a nevim, jak se teorie z mapy stretava s praxi z tech silnic od D11 (po E442) dal. Da se tam jet brzo rano nejak rozumne rychle? Nerad bych tam hnil za mraky kamionu, nebo se kroutil 70tkou v zatackach.

Odkaz ke komentáři

Ahojky, jestli mohu doporučit, tak jsem vždy jezdil do té oblasti vrchem, t.j. D11 a dál na Moravskou Třebovou a Olomouc, vždy to bylo lepší než po "tankodromu" a myslím, že mnohdy i časově stejné, ne-li výhodnější (zácpa na D1)! Pěknou cestu Vám všem! :gunners3:

Odkaz ke komentáři

Supaci dnes rano 3.30 hod jsem vyrazil z Prahy Bohdaleč a v 7.40 hod jsem stal na vykladce v N.Jičine. Jel jsem vrchem jak tomu řikame to je D11 a Hradec, Naloženy s kamčakem a parada když nemusim na HOPSA štrase tak tam nejedu. Doporučuji vrchem za Olomoucem na Hranice a Valašske Mezřiči kolem řeky Bečvy a jak ji přeletite na mostě, tak do leva přs glajzy a už jste na Bystřičce Cus.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem jel z Brna až do Frýdku Místku, už jen mezi Brnem a Vyškovem jsou 3 omezení do dvou pruhů, takže tam zítra v PÁTEK ODPOLEDNE bude možná štosovačka, pokud tam nebude ťukanec kterej by to totálně zasekal tak to pude dobře. Pak je ještě jedno mezi Vyškovem a Prostějovem je to dokonce do 1 pruhu, pak je to až po Bělotín v normálu.

Editováno: , autor: Tarantulas
Odkaz ke komentáři

Balit budu zitra dopoledne a jak prileti Kubista z prace nasedame a jedem :)

Ted jdu jeste po praci upect nejakou tu buchtu at je dobra snidane v sobotu :)

No snad cesta bude v poho!

Tarantulas: pojedeme smerem na Zlin nebudeme to tahat na Olomouc, to by bylo zbytecne ;)

Tak zitra supaci a s nekteryma teda v sobotu ;)

Baja

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...