Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Díky za báječný sraz a už se těším na ten zimní :kol-80:. Díky dobrému zázemí v kempu mě ani počasí nerozhodilo.

Všechny mé fotky http://uloz.to/xeWg1XNX/sraz-bystricka-zip a heslo je místo kam jsme jeli na vyjížďku (1. písmeno velké)

attachicon.gifDSC02970.JPGattachicon.gifDSC02985.JPGattachicon.gifIMG_20130914_090936.jpgattachicon.gifIMG_20130914_114307.jpgattachicon.gifDSC02976.JPG

Jardo, mi to taky nejde stáhnout. Zkus to změnit ne na soukromý, ale veřejný z heslem ;) 

Jinak já si pohraju s fotkama až ve středu, jak bude den volna od práce ;)

Jsem moc ráda, že se všem sraz líbil a byli jste spokojení :)

Víťo není probléme se zase domluvit a na Bystřičku vyrazit, jen tak na víkend ;) Je to tam opravdu fajn a domluva s paní byla velmi dobrá.

Bája

Vloženo (editace)

velká paráda, fakt škoda, že to neklaplo, a koukám, že bistřička fakt v pohodě, pinčes, nakonec je tam dřevěnej altán hned u chatek, což je naprostá pecka, paráda

někomu tam došla šťáva co, teď kdo koho dobijel?

Editováno: , autor: Doktorone
Vloženo

Jo byla to tam paráda, opavdu pohodlí :) Měli tam i na půjčení grily, takže taky luxus, celý areál byl oplocen a u každého klíče od chatky byl i klíč od brány a branky a vše se na noc zamykalo. Bylo tam i posezení v kuchyňce a barové místnosti, takže kdyby byla kosa, jako v Sedmihorkách mohli bychom lebedit i tam :) Kuchyňka vybavená dvěma sporáky, dvě lednice, nádobí, mikrovlná trouba... Jinak je tam i volejbalové hřiště s pískem a na půjčení veškeré míčové hry... Bylo tam fakt super :) 

Bedruna dobíjela Tarantulase :) Červení si musí pomáhat ne? :D

Bája

Vloženo

Tak tedy paráda smekám :) Opravdu velký palec hore:) Muselo to být opravdu parádní. Snad to turbo dám co nejdřív do kupy a jestli tedy bude ten zimní(jestli bude) nebo tedy každopádně jarní stíhám tedy pokuď mi mezi vás přijmete :)

A co lidi okoukávali auta :)?

Jednou jsem u nás v restauraci měli sraz aut Volvo a těch bylo asi nějakých 40 . Tak kdyby se sešlo tolik Supíků tak to by byl luxus :)

Vloženo

40 kousků by byla velká paráda, ale obávám se, že to jen tak neklapne

tak že příští podzimní zase bistřička, rád bych se tam taky mrknul a za rok už snad budu moct i míčový hry stou nohou podnikat

a on se plánuje i nějakej zimní srázek, z pár úst už to tu vypadlo, tak jak to tedy je

Vloženo

No na podzimní počasí je Bystřička asi nej :) Uvidíme, co bude za rok :)

Ano ano na sraze padlo pár návrhů, udělat zimní sraz :D Sice nevíme kde (místo) a přesně kdy, ale někteří říkali, že nad tím pouvažují :) 

Jinak padl návrh i na letní sraz :D

Bája 

Vloženo

Nééé letní nedávám.To je sezóna a v práci mám mizerné volno :( Zvlášť o víkendu :( No eště nevím jak to dopadne s tím TURBEM takže osobně to vidím spíš na ten jarní :)

A zimní tedy jako by byl fajn. Ale zase auta budou špinavá atd člověk se nebude moct pořádně pochlubit :D.I když samo,že jde o to dobře pokecat a pobavit se :). Ale člověk se chce taky předvést :p Přiznejme si to :D

No ,ale na zimu semnou nepočítejte. :(

Jarní beru okamžitě snad bude termín co nejdříve :).A když bude hned si mě tam napište :).

Vloženo

Musím se připojit s velkou pochvalou, je vidět, že se podzimní sraz vydařil a jen můžu litovat, že jsem se nemohl zůčastnit - škoda.  Na fotkách je vidět, že jste byli všichni tuze spokojeni, to je jen dobře! :kol-47:

Jinak si myslím, že je pomalu nejvyšší čas začít uvažovat o již tradičním "předvánočním posezení". Všichni, co by jste měli zájem se opět sejit v převánočním čase u dobrého moku a papání, dejte předběžně vědět. Chtěl bych to zkusit objednat v té pivnici jak jsme byli v r. 2011, jestli to zase už nebude zamáznuté? Ale tam to bylo myslím lepší než vloni. Já na ten Smíchov zkusím nejprve zavolat a podle toho bych pak vytvořil samostatné vlákno!

A jak praví vždy Víťa "opatrujte se bando supí"! :gunners3: 

Vloženo

Musím se připojit s velkou pochvalou, je vidět, že se podzimní sraz vydařil a jen můžu litovat, že jsem se nemohl zůčastnit - škoda.  Na fotkách je vidět, že jste byli všichni tuze spokojeni, to je jen dobře! :kol-47:

Jinak si myslím, že je pomalu nejvyšší čas začít uvažovat o již tradičním "předvánočním posezení". Všichni, co by jste měli zájem se opět sejit v převánočním čase u dobrého moku a papání, dejte předběžně vědět. Chtěl bych to zkusit objednat v té pivnici jak jsme byli v r. 2011, jestli to zase už nebude zamáznuté? Ale tam to bylo myslím lepší než vloni. Já na ten Smíchov zkusím nejprve zavolat a podle toho bych pak vytvořil samostatné vlákno!

A jak praví vždy Víťa "opatrujte se bando supí"! :gunners3: 

No tak to by bylo taky paráda. A stromeček a řízky budou :D

Vloženo (editace)

ty jo, fakt to tam muselo bejt supr, a to fotky napoví jen trochu

jak psal lanny, smíchov to zní líp, ale záleží jaká knajpa, jinak je mi jasný járo, že vysočany  jsou ti více po chuti

Editováno: , autor: Doktorone
Vloženo

To Ace Ventura: Járo, fotky jako vždy pěkné a jak je to s tím uzamčením těch Tvých fotek na "rajčeti"? Nebo tam jsou jenom tyto?

Pokud jde o to "vánoční posezení", tak se pokusím zajistit tu "Smíchovskou Plzeňku". Dost lidí se vyjadřovalo v tom smyslu, že v té bylo jídlo daleko lepší a i já se k nim musím připojit. Ta "Vysočanská Plzeňka" byla rozhodně ucházející zvláště s ohledem, že objednání bylo na poslední chvíli. No uvidíme, obtelefonuju to a potom to sem hodím, nějak to zvládneme!

Mějte se všichni mooc fajn a OPATRUJTE SE ! :gunners3: 

Vloženo

MILÁ SUPÍ BANDO! VĚZTE, ŽE NA VĚDOMOST SE DÁVÁ, ABY JSTE ZVÁŽILI, KTERÝ TERMÍN POVAŽUJETE ZA NEJVHODNĚJŠÍ? PODLE MNE JE TŘEBA SE ROZHODNOUT ZDA TO UDĚLÁME V PÁTEK, ČI V SOBOTU A TUDÍŽ BY PŘIPADALY TYTO TERMÍNY:

PÁTKY 6, 13, 20/XII;   SOBOTY 7, 14 A 21/XII/2013

NEVÍM, ALE DLE MÉHO NÁZORU BY ASI NEJVHODNJŠÍ BYLY PÁTEK 13/XII A NEBO SOBOTA 14/XII/2013 ????

Hoďte se své názory a také uvidíme podle možností těch hospod, ale snad pro tentokrát to zvládneme včas. Jinak ten pátek 6.12. , či sobota 7.12. stojí také za zamyšlení i když v tom Mikulášském termínu bývají hospody dost zabukované. No uvidíme, řekl slepej a spad do výkopu! Mějte se a opatrujte se! :gunners3: 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...