Filip.zila95 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 ahoj mám takový problém s mojí 1.6 55kw když auto nastaruju tak otáčky jsou kolem těch 800 ale houpe se ruučička a motor jede na 3 válce podle zvuku a když jedu tak auto teplé i studené škube jak kdyby se občas ten válce co nejde chytil auto jsem koupil asi před týdnem a prodávající mi řekl že jsou špatná těsnění u ventilů z čehož sem vydedukoval že to asi přisává olej do válců konkrétně druhý a 4tý a zadělává to svíčku která potom nepálí tak se vás ptám jestli je to možné jinak mám spotřebu asi 14 litrů s hodně lehkou nohou je to možné dík za vaše rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 měl sem podobný problém, když sem nastartoval tak mi to hned chcíplo a nedrželo to otáčky. Když sem to zahřál tak to sice drželo otáčky, ale kolísaly. Vyměnil sem škrtící klapku a vymazal chyby a už je to v cajku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.