GLS Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 http://autobazar-uhlik.cz/auto/1815/skoda-octavia Hojte naskytla se mi tato oktáva v jednom Karvinských bazarů.Je pěkná moc se mi líbí ale ta cena se mi zdá nějaká divná.Buď to auto je bouraný anebo to má nějakou závadu když je to za tu cenu.Ješte jsem tam nebyl se podívat.Ale tyto oktávky se prodávají na netu kolem něco přes 80 000 korun.Myslíte že stojí za to tam aspoň jet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 V prvé řadě reznou zadní vrata a auto zjevně vlastnil nějaký mladíček (buď je to na té fotce v odrazu zpětného zrcátka on, nebo ti to prozradí minimálně v tomto případě nevkusná matně černá fólie na střeše). Počítej tedy s tím, že auto 100% nebude mít najeto 139 tis. Km, ale aspoň o stovku více. V případě OI je stočení tachometru ještě nezjistitelné, v případě OII původní údaj vždy zachovává záložní jednotka. Čili myslím, že za kouknutí nic nedáš. Zkusil bych auto ověřit u Škodovky, nebude-li mít záznamy, alespoň bych ho nechal proklepnout ze všech stran. Pokud bude OK, skutečný stav kilometrů není podstatný, 1,6 je v tomto případě nesmrtelná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Z fotek nikdy nic nepoznáš! Prohlídnout, prozkoumat a úsudek si musíš udělat sám, byt třeba za pomoci odborníka. Hodně štěstí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Všímej si třeba laku. Rovnoměrné poškrábaný po celém autě znamená, že je původní (12 let a 140 tkm se na něm musí podepsat). Pokud bude "jak nový", nebo jen na některých dílech, něco je špatně. Přední blatníky, ty jsou "šroubovací", taky se dá na šroubech poznat jestli jsou původní nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLS Vloženo 29. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 (editace) To já budu mít sebou tu zkoušečku na lak.Jak to dáš na každej díl jestli ta barva stejná na všech částech. EDIT: Jenže tam nemám ským sjet.Tata nemá furt čas,kdyby jste byly někdo z okolí nebo přímo z Ov.Tak mi písněte. Editováno: 30. Srpen 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.