TraCker Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Zdravím. Mám fabii II rv 2008. Při zařazení zpátečky se z pravé části ozve jakoby hučení (jakoby se tam zapl ventilátor). Auto jsem koupil starší. Mám ho třetí den. Je to normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) při zařazení zpátečky se uzavře klapa nasavaní čerstveho vzduchu zvenku , při vyřazení se opět otevře Edit : dělá to u Fabie 1 , i u FII měl jsem ji půjčenou , zkuste to při otočeném klíčku v 1 poloze a vypněte ventilator na 0 a zařaďte R a pak po chvíli N mělo by to hučet Editováno: 1. Září 2013, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza100 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 také jsem si toho všiml u FII. Měl jsem předtím FI fl, ale tam jsem nic neslyšel při zařazení zpátečky, každopádně díky za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 moc díky. Říkal jsem si, že to bude něco s nasáváním vzduchu. Aby se při couvání nenasávaly spaliny do kabiny vozu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Jo, je to automatická funkce - stejně jako když jsou zapnutý přední stěrače a to i na cyklovač, tak se po zařazení zpátečky jednou setře zadní okno. Když mi to poprvé udělalo asi měsíc po koupi rooma, tak jsem se vyděsil jak svině v kukuřici, co mi to zezadu vrže - můj zadní stěrač při prvním setření vždycky hrozně prrrrrdí po skle... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 To je u mé Fábie to stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 12. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2013 tak tak.. po tom zadním okně to je hrůza pro mé uši :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.