Publikováno Září 1, 201312 r Zdravím. Mám fabii II rv 2008. Při zařazení zpátečky se z pravé části ozve jakoby hučení (jakoby se tam zapl ventilátor). Auto jsem koupil starší. Mám ho třetí den. Je to normální?
Září 1, 201312 r při zařazení zpátečky se uzavře klapa nasavaní čerstveho vzduchu zvenku , při vyřazení se opět otevře Edit : dělá to u Fabie 1 , i u FII měl jsem ji půjčenou , zkuste to při otočeném klíčku v 1 poloze a vypněte ventilator na 0 a zařaďte R a pak po chvíli N mělo by to hučet Upraveno Září 1, 201312 r od George_rider
Září 1, 201312 r také jsem si toho všiml u FII. Měl jsem předtím FI fl, ale tam jsem nic neslyšel při zařazení zpátečky, každopádně díky za vysvětlení.
Září 1, 201312 r Autor moc díky. Říkal jsem si, že to bude něco s nasáváním vzduchu. Aby se při couvání nenasávaly spaliny do kabiny vozu. Děkuji
Září 11, 201312 r Jo, je to automatická funkce - stejně jako když jsou zapnutý přední stěrače a to i na cyklovač, tak se po zařazení zpátečky jednou setře zadní okno. Když mi to poprvé udělalo asi měsíc po koupi rooma, tak jsem se vyděsil jak svině v kukuřici, co mi to zezadu vrže - můj zadní stěrač při prvním setření vždycky hrozně prrrrrdí po skle...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.