Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Mám fabii II rv 2008. Při zařazení zpátečky se z pravé části ozve jakoby hučení (jakoby se tam zapl ventilátor). Auto jsem koupil starší. Mám ho třetí den. Je to normální?

při zařazení zpátečky se uzavře klapa nasavaní čerstveho vzduchu zvenku , při vyřazení se opět otevře 

Edit : dělá to u Fabie 1 ,  i u FII  měl jsem ji půjčenou  , zkuste to  při otočeném klíčku  v 1 poloze a vypněte ventilator na 0 a zařaďte  R a pak po chvíli N  mělo by to hučet  

Upraveno od George_rider

také jsem si toho všiml u FII. Měl jsem předtím FI fl, ale tam jsem nic neslyšel při zařazení zpátečky, každopádně díky za vysvětlení.

• Autor

moc díky. Říkal jsem si, že to bude něco s nasáváním vzduchu. Aby se při couvání nenasávaly spaliny do kabiny vozu.

Děkuji

• 2 týdny později...

Jo, je to automatická funkce - stejně jako když jsou zapnutý přední stěrače a to i na cyklovač, tak se po zařazení zpátečky jednou setře zadní okno. Když mi to poprvé udělalo asi měsíc po koupi rooma, tak jsem se vyděsil jak svině v kukuřici, co mi to zezadu vrže - můj zadní stěrač při prvním setření vždycky hrozně prrrrrdí po skle...

To je u mé Fábie to stejný.

• Autor

tak tak.. po tom zadním okně to je hrůza pro mé uši :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.