gabikke Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Ahojte, aku ma mat spravnu orientaciu velntil na palivovom filtri ako je na fotke nizsie (vyznacene v kruhu). Stale mi to tam vytlaca naftu. Filter mi uz dvakrat po sebe menili. Na ventile je sipka ktora ukazuje smerom ako je cervena sipka na obrazku. Prosim poradte ako to ma byt spravne zalozene. Alebo poradte co mam robit aby mi tam konecne netiekla nafta. Ventil je tiez novy a teda aj gumycka na ventile je nova. (je to orig. ventil a aj filter, teda nie nejake lacne nahrady). Necistoty pri vymene vylucte. Dakujem vam. Fabia I, 1.9 TDI 74kW, rok v. 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 ten ventil máš opačne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabikke Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) Vdaka za radu, a este sa chcem opytat ci je to velky problem ze je naopak, pretoze stale mi tam niekde vyteka nafta. Tak mi ho jeden mechanik dal zrejme cielene naopak. Editováno: 1. Září 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 spony máš pouťahované...? vystriekaj to napr.čističom brźd,naštartuj a sleduj kde ti to bude slziť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabikke Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Spony su utiahnute poriadne, ja mam podozrenie ze to tecie cez ten ventil. skusal som to aj pozorovat pri nastartovanom aute no neslzi to stale. Proste jazdim (dlhsie trasy) sem tam to skontrolujem a zrazu je tam vytecena nafta. Este ta prosim o odpoved na otazku a to: Je to velka chyba ked je ten ventil zalozeny naopak,mozem takto jazdit aj nadalej? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 gabikke: si si isty ze na fotografii mas spravne dokreslenu tu sipku? vyzerato to tak ze ventil mas opacne, ale ta cervena sipka ktoru si dokreslil je spravne orientovana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabikke Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 misocko: prave som sa bol pozriet na ventil a sipka je urcite orientovana tak ako som to znazornil. Je mozne ze ventil ktory mam ja sa upevnuje opacne? Chapem to spravne ze sipka ma ist do hadicky, ktora smeruje niekam dole (zrejme k nadrzi?) a nie k hadicke ktora sa napaja na kovovu rurku ktora je vedena popred agregat. Prepacte ze to vysvetlujem tak neodborne ale zatial sa len zoznamujem s TDI agregatom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 aké obj.číslo je na tom ventile??...začína to 1J0127**** ....musí tam byť aj koncovka v tvare písmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabikke Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) libero: Pozeral som na nejake oznacenie ventila no nie je tam ziadne (takze to nebude uplne original ). Neviem co je to za znacka no mam ho priamo zo skodovackeho servisu a vraj tieto davaju do viacerych aut a nemavaju problemy. Momentalne som presiel nejakych 150km a zatial mi to tam nikde neslzi. Teda teraz potrebujem vediet kam (ku ktorej hadicke) ma smerovat ta sipka. No a co sa tyka tej sipky prikladam obrazok podobneho ventilu aky mam momentalne namontovany ,tiez nema oznacenie no je vidiet tu sipku a je tvarovo uplne rovnaky. Editováno: 1. Září 2013, autor: gabikke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 šípka musí smerovať k nádrži paliva..mám pred sebou 2 druhy ventilov a na každom je vyrazené číslo dielu (100% originál diel)..je v tom mieste,ako je šípka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabikke Vloženo 2. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2013 libero: Dakujem za pomoc, snad mi uz nafta nebude tiect a sipka ventila mi smeruje k nadrzi takze ho necham zalozeny tak ako je teraz. Este raz velka vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 nemáš začo ..ak niečo,tak sem napíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.