Přejít na obsah

Protáčení zámku


Jarda.R

Doporučené příspěvky

Zdravím,

dnes se mě vybila baterka, samozřejmě záslepky v zámku, 1300za otevření, zámečník mě tam dal starý zámek bez záslepky, ale bohužel když chci zamknout klíčem, zámek se protáčí. Netušíte kde může být chyba? Nechce se mě s tím někam jezdit pokud to zvládnu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  V době, kdy jsem měl OC I nám vykradli přes zámek auto. Od té doby si pamatuji, jak je tam ta vložka na zámek namontovaná. To protáčení je tam schválně, zabraňuje mu jen malý výstupek, který se má při násilném pokusu o otočení vložky ulomit, a pak by mělo jít otáčet zámkovou vložkou v podstatě kolem dokola, ale auto to neodemkne. Tak by to mělo fungovat teoreticky, praxe je ale trochu jiná. Stačí na počátku otáčení zatáhnou klíčem jakoby ven ze dveří a je většinou otevřeno. Rozebrat to šlo poměrně snadno, jen je třeba si dát pozor na umístění pružinky na hřídelce, abys věděl jak to smontovat. Tohle platí, jestli to dělají pořád stejně, možná ale došlo k nějaké změně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...