Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj škodováci, mám feldu 13Mpi 2000. Už se mi párkrát stalo, že jsem stál směnu tj 9 hodin na dešti nebo vlhku a pak mi nešlo nastrovat. Startér točí, ale jen na 2 pak se mi vybije baterie. Čerpadlo natlakuje a pak vypne( teď se mi ale stalo že stále cucalo-musel jsem zakolísat s autem a pak to cvaklo). Prostě: sednu do auta  nenastatuju- přes kabely jo, pak jedu cca 1 km do města a pak nemám problém s nastartováním.nemusím ani jezdit a na podruhé to chytne.

Nějaké rady?

Vyměnit zapalovací lištu - je prasklá a sákne dovnitř vlhkost. Ta pak uvnitř spáchá přeskoky vn, takže na svíce nic nejde a motor nechytne - po několikanásobným startu se ulejou svíce a už nechytne tuplem. Provizorně opravit to nejde, ten plast co z něj je lišta vylisovaná je speciální s plnivem, aby měl co nejlepší tepelnou stálost a vysoký elektroizolační parametry a nedá se ničím běžným lepit tak, aby to brzo neprasklo zas.

• 2 měsíce později...

Ahoj a prosím o radu,mám ten samý problém jako uživatel pipisekr.Mám Felicii 1.3 rok výroby 1996 a po směně 12hna dešti a vlhku a pak mrazu  mi taky nejde nastartovat.Startér točí a nenastartuje pak se vybije baterie.Po nastartování přes kabely je vše Ok.I po zastavení před barákem a opětovném nastartování to chytne.

Předem moc díky za radu a pomoc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.