pipisekr Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Ahoj škodováci, mám feldu 13Mpi 2000. Už se mi párkrát stalo, že jsem stál směnu tj 9 hodin na dešti nebo vlhku a pak mi nešlo nastrovat. Startér točí, ale jen na 2 pak se mi vybije baterie. Čerpadlo natlakuje a pak vypne( teď se mi ale stalo že stále cucalo-musel jsem zakolísat s autem a pak to cvaklo). Prostě: sednu do auta nenastatuju- přes kabely jo, pak jedu cca 1 km do města a pak nemám problém s nastartováním.nemusím ani jezdit a na podruhé to chytne. Nějaké rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Vyměnit zapalovací lištu - je prasklá a sákne dovnitř vlhkost. Ta pak uvnitř spáchá přeskoky vn, takže na svíce nic nejde a motor nechytne - po několikanásobným startu se ulejou svíce a už nechytne tuplem. Provizorně opravit to nejde, ten plast co z něj je lišta vylisovaná je speciální s plnivem, aby měl co nejlepší tepelnou stálost a vysoký elektroizolační parametry a nedá se ničím běžným lepit tak, aby to brzo neprasklo zas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martina1 Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Ahoj a prosím o radu,mám ten samý problém jako uživatel pipisekr.Mám Felicii 1.3 rok výroby 1996 a po směně 12hna dešti a vlhku a pak mrazu mi taky nejde nastartovat.Startér točí a nenastartuje pak se vybije baterie.Po nastartování přes kabely je vše Ok.I po zastavení před barákem a opětovném nastartování to chytne. Předem moc díky za radu a pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.