Přejít na obsah

Někdy startuje pak ne


pipisekr

Doporučené příspěvky

Ahoj škodováci, mám feldu 13Mpi 2000. Už se mi párkrát stalo, že jsem stál směnu tj 9 hodin na dešti nebo vlhku a pak mi nešlo nastrovat. Startér točí, ale jen na 2 pak se mi vybije baterie. Čerpadlo natlakuje a pak vypne( teď se mi ale stalo že stále cucalo-musel jsem zakolísat s autem a pak to cvaklo). Prostě: sednu do auta  nenastatuju- přes kabely jo, pak jedu cca 1 km do města a pak nemám problém s nastartováním.nemusím ani jezdit a na podruhé to chytne.

Nějaké rady?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyměnit zapalovací lištu - je prasklá a sákne dovnitř vlhkost. Ta pak uvnitř spáchá přeskoky vn, takže na svíce nic nejde a motor nechytne - po několikanásobným startu se ulejou svíce a už nechytne tuplem. Provizorně opravit to nejde, ten plast co z něj je lišta vylisovaná je speciální s plnivem, aby měl co nejlepší tepelnou stálost a vysoký elektroizolační parametry a nedá se ničím běžným lepit tak, aby to brzo neprasklo zas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj a prosím o radu,mám ten samý problém jako uživatel pipisekr.Mám Felicii 1.3 rok výroby 1996 a po směně 12hna dešti a vlhku a pak mrazu  mi taky nejde nastartovat.Startér točí a nenastartuje pak se vybije baterie.Po nastartování přes kabely je vše Ok.I po zastavení před barákem a opětovném nastartování to chytne.

Předem moc díky za radu a pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...