dawca Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Ahojte! Nejspíš už to zde možná i bylo, ale zatím jsem nedohledal. Mám O1 1.9TDi 66kW, bez klimy. Když pustím ventilátor (interiéru) na vyšší stupně, tak se začne postupně zpomalovat, až se úplně vypne a nejede. Po opětovném nastartování za krátkou dobu se zase rozjede, ale když zvýším rychlost, vše se opakuje. Je v p*deli ventilátor, nebo jen ten předřadný odpor? Můžete mi sem prosím hodit link na výměnu toho odporu/případně ventilátoru? Moc díky! D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 skús tady pohľadať ...do vyhladávača daj "predradný odpor" a môžeš čítať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawca Vloženo 18. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Hledám a furt nikdo s naprosto stejným problémem Někdo zkušený, kdo by z fleku poradil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.