W1mpy Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Ahoj,jsem tu s problémem, při koupi auta jsem dostal normální klíč s přisvětlovací diodou a vystřelovák s dálkou, nicméně dálka nefungovala, myslel jsem že jd eo baterie, tak jsem je vyměnil ale stále nic, po různých zkouškách párování jsem přistoupil na Vag-com párování a vlezl do komfortky přes centrální stahování oken, označení komfortky je "799A" na konci (alespoň si myslím, mám teď notebook mimo provoz) a na netu jsem našel že tato komfortka může a nemusí mít dálku, záleží na EEPROM, no každopádně jsem pokračoval dál přes adaptaci (přizpůsobení) a zadal kanál 00, ale hle, nějaká chyba... vyskočí na mě tohle: http://leteckaposta.cz/814968799Pokud vlezu do kanálu 01, mám tam napsáno klíček a vedle hodnotu 1, nicméně ta hodonota nejde vůbec měnit, ať tam napíšu 2 3 4 nebo 8 stejně se uloží jednotka a auto nic nedělá, domnívám se správně že mam auto bez dálky a bez úpravy EEPROM se nehnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 (editace) nedavno som toto riešil na susedovej octavke tiež mal komfortku na konci 799A a DO mu nepodporovalo Editováno: 1. Říjen 2013, autor: Robert16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.