Přejít na obsah

Centrál + Dálka (screen z VAGu)


W1mpy

Doporučené příspěvky

Ahoj,
jsem tu s problémem, při koupi auta jsem dostal normální klíč s přisvětlovací diodou a vystřelovák s dálkou, nicméně dálka nefungovala, myslel jsem že jd eo baterie, tak jsem je vyměnil ale stále nic, po různých zkouškách párování jsem přistoupil na Vag-com párování a vlezl do komfortky přes centrální stahování oken, označení komfortky je "799A" na konci (alespoň si myslím, mám teď notebook mimo provoz) a na netu jsem našel že tato komfortka může a nemusí mít dálku, záleží na EEPROM, no každopádně jsem pokračoval dál přes adaptaci (přizpůsobení) a zadal kanál 00, ale hle, nějaká chyba... vyskočí na mě tohle: http://leteckaposta.cz/814968799
Pokud vlezu do kanálu 01, mám tam napsáno klíček a vedle hodnotu 1, nicméně ta hodonota nejde vůbec měnit, ať tam napíšu 2 3 4 nebo 8 stejně se uloží jednotka a auto nic nedělá, domnívám se správně že mam auto bez dálky a bez úpravy EEPROM se nehnu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...