Přejít na obsah

Zhasínání elektriky a motoru


faracz

Doporučené příspěvky

Ahoj, doufám že tohle téma tu zbytečně neduplikuju ale můj případ je trošku podivný.

Jedná se o to, že při přeřazení rychlostního stupně nahoru a puštění spojky do záběru se Octa(1.9 81kw) jakoby restatruje. Nedělá to vždy ale o to je to horší. Při takovém předjíždění je to docela o držku pouze na jeden stupeň předjíždět, a když už točím přes 4 tisíce tak mi ten zvuk už nepřijde normální.

 Restart má příznaky: zhasne veškerá elektronika a tím pádem i motor a to na sekundu max na dvě. V tu chvíli jak motor zhasne tak auto cukne jak kdybych skočil na brzdy. Ve 120 už to jde pořádně cítit(a to nepočítam že to auto které jsem zrovna předjel už mám nalepené na nárazníku). Navíc mi připadá, že za tmy poblikává přístrojovka(pozoruji to na hodinách)) a ještě při tom přeřazení mi vypne zvuk radia. Je to opravdu jen chvilka ale já už to poznám. Navíc jsem teď jestě zjistil že když chci na někoho bliknout dálkovýma tak opět restart a to když jedu na stejný rych. stupeň. 

 

Dokážete mi poradit?

 

myslím, že základ je projít silové kabely a projít kostry ale zkusím napsat sem a uvidím jestli někdo neměl ten samý problém.

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stalo se mi něco podobného, někdy mi přeřazení rychlosti u Fábie I přestával fungovat posilovač. Zjistil jsem, že páka na převodovce do které vede táhlo od řadicí páky a která se při řazení hýbe prošoupala tlustý plusový kabel od baterie a při řazení docházelo ke krátkodobému zkratu.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...