kubczech Vloženo 29. Září 2013 Vloženo 29. Září 2013 ahoj tady vám budu psát o svém Roomstříkovi a budu se tu i občas ptát na nějaké upravy a opravy. Roomstříka 1,9Tdi r.v.2009 jsem koupil 12.6.2013 za 150 000kč. Měl najeto 156 000km. KM byli ověřeny od Cebie. měl párd škrábanců a pár vad ale jako druhé auto do rodiny na tahání přívěsu se dřívím to stačí. V interieru se nachází kožený tříramený volant, řadící páka a ruční brzda. Ofuky, madla a kliky jsou ve stříbrné barvě. Dále je tu klimatizace v provedení Climatic. Úplně první věc která se autě kupovala bylo tažné zařízení. Přihlášení proběhlo v pohodě ale známý který mi ho přidělával zapoměl zapojit deaktivaci parkovacích senzorů při couvání s přívěsem. Tak jsem musel rozdělat levou stranu kufru a připojit dva drátky, nic složitého. Po 6000km se mi stala nehoda. Jel jsem po noční a unul jsem, naštěstíprocitnutí nastalo 3m od Audi A6 a né vní. Ačkoli jsem brzdil ze všech sil, střetu nebylo vyhnutí. oprava trvala měsíc a nyní s Roomstříkem zase jezdím. Po nákupu Přidělávání tažného Nehoda oprava + po opravě předevčírem za vekých dešťů po silničkách mezi vesničkama kde zrovna prováděli orbu a bláto bylo vytaháno na silnici už je umyto Citovat
ASPIRE Vloženo 29. Září 2013 Vloženo 29. Září 2013 No pekny kousek i barva. Jo bouracku uz to ma zasebou tak uz se mu budou urcite vyhybat. Tento tyden uz treti novy roomster na tomto foru jsem rad ze se to tu rozrusta Citovat
lazaruslong Vloženo 29. Září 2013 Vloženo 29. Září 2013 Pěkné autko. Hodně klidných kilometrů přeju. Citovat
Galvi Vloženo 29. Září 2013 Vloženo 29. Září 2013 Pěkný Roomster v mooooc pěkné barvě (že by modrá storm metalíza?) .. Přeji ať se ti nehody už vyhýbají a Room najede spoustu šťastných kilometrů k tvé spokojenosti . Citovat
kubczech Vloženo 29. Září 2013 Autor Vloženo 29. Září 2013 (editace) Děkuji za chvalu byli to jen plechy, světla a chladičova stěna, karoserie nebyla tknuta jediny co tak chladice byly o 5cm šoupnutý dovnitř Překvapilo mne jak se zvedla spotreba s plnym privěsem bez privesu za 4.8 a s 9-11.2 8D8D, 9462 modrá tmavá metla Editováno: 29. Září 2013, autor: kubczech Citovat
Galvi Vloženo 29. Září 2013 Vloženo 29. Září 2013 Jo tak 8D8D 9462 je modrá storm, tu mám také i když na Fabii .. Zvednout spotřebu za 4,8 na 9-11,2 je teda dost, to za autem taháš přívěs? Citovat
kubczech Vloženo 29. Září 2013 Autor Vloženo 29. Září 2013 slovo přívěs má spousty možných vysvětlení prostě podomácku postavená kára s TP viz foto + zvýšený sajtny a čepice ze štěpinek ono to nějaký Kg mít bude a jezdím stím do velkých trháků Citovat
kubczech Vloženo 1. Říjen 2013 Autor Vloženo 1. Říjen 2013 Co bude roomstrovi slušet více "černo bila" nebo "černo červená" Citovat
kubczech Vloženo 1. Říjen 2013 Autor Vloženo 1. Říjen 2013 Za mě černo-červená na první fotce To mě taky, připomína mi to Monte Carlo Citovat
ASPIRE Vloženo 1. Říjen 2013 Vloženo 1. Říjen 2013 Jo jo souhlasim s Galvim ta prvni varianta je lepsi, ale osobne jsem proti jakykoliv lepeni folii nemam to rad jak pak nejdou poradne videt koncove svetla. 2 Citovat
kubczech Vloženo 2. Říjen 2013 Autor Vloženo 2. Říjen 2013 Jo jo souhlasim s Galvim ta prvni varianta je lepsi, ale osobne jsem proti jakykoliv lepeni folii nemam to rad jak pak nejdou poradne videt koncove svetla. Neboj nehodlam tam davat 20%propusnost uvažoval jsem do 60% Citovat
rutada Vloženo 2. Říjen 2013 Vloženo 2. Říjen 2013 Za mojí maličkost určitě černo-červená. Fakt pěkný! Další inspirace ;-) Citovat
kubczech Vloženo 2. Říjen 2013 Autor Vloženo 2. Říjen 2013 Za mojí maličkost určitě černo-červená. Fakt pěkný! Další inspirace ;-) 20 minut v PS neni to dokonalý ale pro představu stačí 1 Citovat
kubiczech Vloženo 9. Říjen 2013 Vloženo 9. Říjen 2013 zdravím z jiného profilu ... tam ten měl práva Facebooka nemohl jsem mít žádnou galerii, tak jsem si vytvořil druhý podobný a budu sem přispívat asi už jen z tohodle o víkendu jsme byli se podívat na rally Světlá jela nás kolona Opel astra 55kw můj roomster 77kw čtyrkolka 47kw passat 66kw a octavia 75Kw pokud se nepletu na zbývajících fotografiích vidíte jak dopadne Fiat Seicento při nevybraným powerslidů Citovat
kubczech Vloženo 16. Duben 2014 Autor Vloženo 16. Duben 2014 ahoj dlouho jsem tu nenapsal potřebuju radu jakš takš jsem to hledal ale nenašel jak dostanu ven plastouvou mřížku mezi světlama musím nárazník sundat ? Díky Citovat
ASPIRE Vloženo 16. Duben 2014 Vloženo 16. Duben 2014 Jakou mrizku ? Jestli tu pred chladicem tak podle servisu ano . Me se to nepodarilo sundat porad to drzelo tak jsem vse delal na aute potreboval jsem se dostat na ten chrom usmev. Citovat
kubczech Vloženo 20. Duben 2014 Autor Vloženo 20. Duben 2014 přímo tu a pak ještě tu pod SPZ :)chtěl bych je stříknout do lesklé černé Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.