Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim chlapi protože se blíží zima a u mně nastává problém s častějším nabijením autobaterie nabiječkou a s tím spojené vyndavání autobaterie z auta přes noc.Ptám se jestli nějak vadí častější vyndavání baterky z auta el.systémům.Udržovací nabiječku nemohu použít protože nemám v garáži el.proud.Bylo mě doporučeno koupit ještě jednu levnější baterii postavit někde vedle auta a propojit paralerně s baterii v autě a tím navýšit kapacitu a kompenzovat odběr když auto nejezdí.Mám namontovaný v autě alarm a ten prostě za 3 týdny stání baterku vycucá.Do toho paralerního spojení se mě moc nechce protože názory na něj jsou rozporuplné.Co poradíte vyndavat a dobijet baterku nebo paralerní připojení s druhou baterii.Díky všem za rady.

Za sebe bych byl pro vyndávat a dobíjet. Koupě druhé jsou podle mě vyhozené peníze, autu by odpojení baterii nemělo nijak uškodit. 

Než se propojovat s baterkama a mít 1 baterii pouze na zimu a jinak zbytečnou bych raději zkoušel vymyslet, jak dostat do garáže elektřinu  :kol-28: .

Vyndavani nevadi nicemu, ale dobry alarm dobrou baterku podle me za 3 tydny nevycuca. Pripadne neni lehci deaktivovat ten alarm, kdyz pises ze mas garaz.

Upraveno od mike_k

• Autor

Jak dostat el.do garáže jsem už řešil Mám bohužel garáž v bloku několika garáží vedle sebe.Od eonu jsem dostal vyjádření že přípojku mohu realizovat jedná se o zhruba 40 m kabelu do země od rozvodné skříně ale když jsem zjistil na stavebním úřadě od koho všeho potřebuji vyjádření a povolení plus souhlas všech vlastníků pozemků a garáží vedle mě přes který povedu kabel tak jsem to vzdal.Skusil jsem i  firmu kterou jsem oslovil jestli by to všechno zařídila a přípojku zřídila tak prvně že všechno zařídí a pak už se neozvaly.

• Autor

Alarm mám Athos který odebírá nějaký malý proud už jsem to nechal proměřit i tam kde mě to montovali a vše je v pořádku.Odběr odpovídá.Deaktivovat ho nechci garáž mám asi 2 km od baráku tak nějaký hlídání chci mít

Tak auto jednou za dva týdny pořádně projet a bude dobito

2x 120W solarni clanky, zakoupit baterii, měnič a zasuvku na 230V ... pokud to nebudes vyuzivat kazdy den, ale treba 1x za tyden, tak baterie se ti bezproblemu nabije a to pak pouzijes na dobijeni pres nabijecku ...

OT: k čemu je auto co vyjede jednou za 3týdny? Žádný flame, jen se ptám.

• Autor

Mám 2 auta a v zimě prostě nejezdíme na chatu,výlety a jiné akce.Nákupy a do práce zvládnu felinou.

není zrovna ideální stále zapojovat a odpojovat baterku, elektronika to moc nemusí, ale 1x za měsíc je OK, hlavně nasazovat bez jiskření, prostě na jistotu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.