DrumMates Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Dobrý den.. Mam taky problem, vždy ked zošlapnem plyn, vobec ma neopre do sedačky a motor nad 3000 otáčkach začne strašne cukať až sa zlaknem a musim ubrať plyn... Prejavuje sa to len pri záťaži. Na diagnostike mi zistili akurát problem v sekundarnom prívode vzduchu ale išlo to vymazať, ale jedna položka vymazať nešla P0106 Ridici jednotka - komponent vadná a nevedia mi zistiť čo to može robiť. SOm dohodnuty že mi rozoburu predok a pozru sa či nemam derave vzduchove vedenia, ale nevedia prečo ukazuje problem z riadiacou jednotkou... DOkonca mi tam ukazalo ešte problem v zapalovaní 2 a 4 valcu ale že to spravil benzín z Tesca ( par krat som tam tankoval)... Nemali ste stým skusenosť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Sekundarni vzduch ma vliv jen na emise...tohle urcite neovlivnuje. V pripade sekundarniho vzduchu byva v pytli cerpadlo nebo ventil...v mem pripade to bylo cerpadlo (na vrakovisti za 800 Kc - od te doby klid). Chybne zapalovani dvou valcu vidis v nekvalitnim palivu...pak uz zbyva jen vadna RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Ne tohle delaji zapalovaci moduly (civky). Pokud tomu das kour a zacne to cukat jak hrom je to ono. Ted jsme to resili na kamosove O1RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRANDIS Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 superb 1,8t awt , mne to iste robilo - vymenena rozflakana plastova trubka tvaru L na odvetrani klukovej skrine hned pri motore a tesniaci kruzok (mal som to uplne na franforce tak treba opatrne vyberat kusky , aby nenapadali dolu) + 1 zapalovaci modul (vzdy maj 1 rezervny v aute to je choroba u tychto aut) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.