Přejít na obsah

Sekanie motora pri zošlapnutí plynu

DrumMates

Doporučené příspěvky

Dobrý den..

Mam taky problem, vždy ked zošlapnem plyn, vobec ma neopre do sedačky a motor nad 3000 otáčkach začne strašne cukať až sa zlaknem a musim ubrať plyn... Prejavuje sa to len pri záťaži.

Na diagnostike mi zistili akurát problem v sekundarnom prívode vzduchu ale išlo to vymazať, ale jedna položka vymazať nešla P0106 Ridici jednotka - komponent vadná a nevedia mi zistiť čo to može robiť. SOm dohodnuty že mi rozoburu predok a pozru sa či nemam derave vzduchove vedenia, ale nevedia prečo ukazuje problem z riadiacou jednotkou... DOkonca mi tam ukazalo ešte problem v zapalovaní 2 a 4 valcu ale že to spravil benzín z Tesca ( par krat som tam tankoval)...

Nemali ste stým skusenosť?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Sekundarni vzduch ma vliv jen na emise...tohle urcite neovlivnuje. V pripade sekundarniho vzduchu byva v pytli cerpadlo nebo ventil...v mem pripade to bylo cerpadlo (na vrakovisti za 800 Kc - od te doby klid). Chybne zapalovani dvou valcu vidis v nekvalitnim palivu...pak uz zbyva jen vadna RJ.

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

superb 1,8t awt , mne to iste robilo  - vymenena rozflakana plastova trubka tvaru L na

odvetrani klukovej skrine hned pri motore a tesniaci kruzok (mal som to uplne na franforce tak treba opatrne vyberat kusky , aby nenapadali dolu)

+ 1 zapalovaci modul  (vzdy maj 1 rezervny v aute to je choroba u tychto aut)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...