Publikováno Březen 6, 201312 r tak konečně je svolávací akce na výměnu vstřiků o motorů BMN dnes jsem byl ve škodovce octavia RS
Říjen 15, 201311 r Zdravim vsetkych majitelov Skoda Ocatavia II RS TDI PD - rok vyroby 2006. Ako pravedepodobne viete, tento motor mal problemy so vstrekmi. Rovnako ako aj vsetky motory v Passatoch, Turanocha (TDI 125KW PD) a pod. V sucasnosti VW pristupilo k tomu, ze meni tieto vstreky vsetkych majitelom tychto motorov... (pred hodinou som sa vratil zo servisu, kde mi to v ramci akcie vymenili, rovnako ako nam to urobili aj v Passate a Turane). Tato akcia nie je vsak oficialne publikovana. Teba sa na to v servise opytat a byt neodbytny... ja som mal uz 2 vstreky repasovane a 2 "dobre" som si dal z Passatu... tieto, ktore menia su (podla infa zo servisu) nove serie, kt. su vyrobne inou technologiou.. takze nemalo by sa jednat o vstreky, kt. sa kazia tak ako tie povodne.. len toko.. vela uspechov pri vybavovani vymeny
Říjen 15, 201311 r Vlákna jsem sloučil a dovoluji si tady uvést citaci jednoho příspěvku z jiného škodováckého fora: "Pánové, s radostí Vám oznamuji že dne 8. 1. 2013 byla na vozy s kódem motoru BMN(tedy všechny naftové RS PD) vypsána servisní akce 23J7. Jedná se o výměnu vstřikovačů (pokud mají v čísle dílu na konci M tak se mění za T/TX)...."
Říjen 21, 201311 r Ahoj. Mam problém se vstřikovačem. 2.0 TDI RS BMN 2007 (jsem druhý majitel) Byl jsem v autorizáku zeptat se jestli to bylo na svolávačce. Řekli mi že jo a že já tam tu vadnou sérii neměl.(proběhla pouze kontrola). je to možný? Nebo se mě chtěj zbavit? Každopádně mi auto dva dny stojí na parkáči a vymejšlim co s tim. Pokud by to tak bylo je výměna složitá? Radši bych to udělal sám než to dávat nějakejm chytrákům. Známej se mi totiž ptal v nějakym diselservise a tam na něj hned rozjeli, že vstřik 11000 a musí se tam měnit i nějaká kabeláž 3000 a bla bla bla se všim všudy 17000. To mi přijde jako nesmysl. Předem díky za rady
Říjen 21, 201311 r http://www.skoda-dily-skladem.cz/vstrik-cerpadlo-tryska-2-0-tdi-125kw-bmn-octavia-2-03g130073t.html
Říjen 21, 201311 r Ahoj. Mam problém se vstřikovačem. 2.0 TDI RS BMN 2007 (jsem druhý majitel) Byl jsem v autorizáku zeptat se jestli to bylo na svolávačce. Řekli mi že jo a že já tam tu vadnou sérii neměl.(proběhla pouze kontrola). je to možný? Nebo se mě chtěj zbavit? ak im neveríš,tak navštív pre istotu iný servis..
Říjen 22, 201311 r Tak jsem to zkusil pro jistotu ve třech a asi jsem tam teda měl ty dobrý. Zas tak dobrý asi nejsou když se mi teď jeden posral :-/ A co je prosimtě ta etka? To první je novej a to druhý TX je repas jestli se nemýlim? Co by jste mi teď poradily? Mě napadá jen rozhodit a zjistit typ vstřiku. Pak to podle toho objednat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.