Přejít na obsah

Nezávislé topení

SieNo

Doporučené příspěvky

Zdravím vážení,

pořád nemám objednané auto a stále váhám nad jednou věcí (kromě světlého interiéru ;) ). Když si nechám ve fabrice namontovat nezávislé topení a dokoupím v příslušenství dálkové ovládání k nezávislému topení...bude to spolu fungovat? V popisu dálkáče je, že funguje se všemi BHW nezávislými topeními, nevím však, jestli to, co je v konfigurátoru, je BHW... :(

Někdo ví a odpoví?

el Sí.

BTW: slyšel jsem, že Š-A začne nabízet dálkové ovládání k topení již v konfigurátoru (nejenom v příslušenství), jen mi nikdo neumí říct odkdy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si nevšiml, že mám v mailu již i odpověď že Š-A. Pro ty, co to zajímá:

Vážený pane ...,

děkuji Vám za důvěru, se kterou se na nás obracíte.

Toto dálkové ovládání (BHW000002A) je určeno pouze pro nezávislé topení dodatečně montované z nabídky Škoda originálního příslušenství a není kompatibilní se sériovým nezávislým topením.

Nicméně v současnosti přípravujeme dálkové ovládání, které bude kompatibilní se sériovým nezávislým topením a bude k dispozici přibližně během 2 měsíců.

Děkuji Vám za trpělivost. V případě dalších dotazů mne prosím kontaktujte.

S pozdravem,

Martin Fedor

Takže smůla :(

-------------------------------------------------

a jelikož jsem začal, tak to i ukončím... Pokud si nyní nakonfigurujete nezávislé topení, tak bude možné ono dálkové ovládání za zmíněné cca 2 měsíce dokoupit a ....tradáááá snad to bude i fungovat :D (podle posledního mailu ze Š-A)

Editováno: , autor: SieNo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...