SieNo Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Zdravím vážení, pořád nemám objednané auto a stále váhám nad jednou věcí (kromě světlého interiéru ). Když si nechám ve fabrice namontovat nezávislé topení a dokoupím v příslušenství dálkové ovládání k nezávislému topení...bude to spolu fungovat? V popisu dálkáče je, že funguje se všemi BHW nezávislými topeními, nevím však, jestli to, co je v konfigurátoru, je BHW... Někdo ví a odpoví? el Sí. BTW: slyšel jsem, že Š-A začne nabízet dálkové ovládání k topení již v konfigurátoru (nejenom v příslušenství), jen mi nikdo neumí říct odkdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 (editace) Tak jsem si nevšiml, že mám v mailu již i odpověď že Š-A. Pro ty, co to zajímá: Vážený pane ..., děkuji Vám za důvěru, se kterou se na nás obracíte. Toto dálkové ovládání (BHW000002A) je určeno pouze pro nezávislé topení dodatečně montované z nabídky Škoda originálního příslušenství a není kompatibilní se sériovým nezávislým topením. Nicméně v současnosti přípravujeme dálkové ovládání, které bude kompatibilní se sériovým nezávislým topením a bude k dispozici přibližně během 2 měsíců. Děkuji Vám za trpělivost. V případě dalších dotazů mne prosím kontaktujte. S pozdravem, Martin Fedor Takže smůla ------------------------------------------------- a jelikož jsem začal, tak to i ukončím... Pokud si nyní nakonfigurujete nezávislé topení, tak bude možné ono dálkové ovládání za zmíněné cca 2 měsíce dokoupit a ....tradáááá snad to bude i fungovat (podle posledního mailu ze Š-A) Editováno: 29. Srpen 2006, autor: SieNo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.