azriel Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) Jakej sníh? To neznám Editováno: 9. Prosinec 2013, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 iný kraj, iný mrav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Snažil jsem se auto nemýt, pokračuju v tom, ale počasí je proti mě, už dva dny leje jako z konve a auto je jakobych ho právě domyl, hm hm jsem na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 To je jen zdání. Jak to uschne, tak to bude zase zapraseny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 To nevim, mel jsem uplne cernej zadek spz nebyla videt a ted? Cisto jako bych tam mohl jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 tak šup s tim pod střechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 To bych si jí musel asi nejdřív postavit, v práci možnost není a doma? Leda tak pod stromy, tam mi to poserou ptáci a nebo spadne další větev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Radku,musim říct že tady to vypadá až moc dobře ,ale ve skutečnosti je lak v top stavu,přece jenom je to poslední rv. 11.07 a navíc auto stálo bezmála 3 roky v garážích,v suchu,teple,bez sluníčka...Je to znát hodně,bohužel teď začne dostávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Snažil jsem se auto nemýt, pokračuju v tom, ale počasí je proti mě, už dva dny leje jako z konve a auto je jakobych ho právě domyl, hm hm jsem na začátku to by se mi líbilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Tak jsem měl to samé o víkendu na jižní Moravě zadek komplet černý a po cestě zpět jsem už u Olomouce musel vzít sníh a objet RZ aby vůbec šla přečíst. A včera u nás taky pršelo a večer jak jsem přicházel k autu tak se dívám zadek čistý jen tam zůstal takový šedý povlak. Ale do konce zimy daleko takže mi to ani nevadí ze to trochu umylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Jaja , dest je zlo , zas to mam relativne ciste a po voskovani furt jen kapky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 no ja už som to nemohol vydržať. resp. mohol by som, ale auto som musel umyť kvôli obhliadke....viac v mojej téme možno aspoň pár foto kam som sa dostal "so špinou" + jedna bonusová po umytí a s novým znakom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Jen co pořádně vykoukne sluníčko tak džundu blejsknu,kurňa špinavej je už skoro tejden,ale dnes dostane očistu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Chlapci a děvčata máte to leštěnky. Škoda že nemůžu najít starší fotku jak jsem jel Žilina-Makov-Žilina v té době ještě po ne hotové dálnici... Čisté bylo jen přední a zadní okno od stěračů jinak komplet hnědé. Ani jedna RZ nešla přečíst a taky ikdyž jsem v noci svítil dálkovýma tak nebylo skoro nic vidět jo a jel jsem to Toyotou Rav4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Taj slíbené fotečky Špindíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 A takhle by to mělo vypadat pořát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 jedna zadková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Ja přes špínu,už na parkovisti ani svoje auto nepoznávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Tak tady tím že tady docela často prší tak to není až tak zlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Standis, treba mať žlté auto, aspoň podľa strechy spoznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 dnešné ráno...resp. po nedeľnajšej ceste do KE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Na té žluté je fakt všechno vidět, uvidíme jak na tom bude modrá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 to som zvedavý i ja. minimálne v štvrtok by mala byť vyumývaná keď si ju vyzdvihnem aspoň podľa prísľubov. na striebornej, sivej a podných farbách by malo byť najmenej vidieť špinu. v zime to môže byť výminka čo som doma pozeral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Mám Šedomodrou a v zimě na tom není skoro nic vidět, jen přímo na slunci. Docela to jde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 myslim si ze nemusim vysvetlovat jak je na tom bilase stydim ji vyfotit 14 nemyta a neni videt puvodni barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.