Trautenberk Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Aspire: Koukal jsem dneska ráno na mapu teplot a měli jste prý -17 Teď začne slanečkování, konečně se solí, mrzne a sněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Libore: Zatim tu je -13 min jeste nebylo a uz jsem vyděl pár aut co nenastartovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Kde to sakra žijete? Túto zimu dnes je teplota prvý krát cez deň pod nulou, ale aj tak je sucho a slniečko svieti. Inak hneď ako začnú soliť, začnem auto umývať, alebo najneskôr o 3 týždne, keď budem musieť ísť do servisu kvôli oprave po búračke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 No kde ? Ja severní Morava a mrznout tu začlo v druhé polovině týdne. Jinak tu furt svítil oskar a bylo teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Pánové přes víkend teplota nevystoupala nad -10 ani přes poledne v noci -17 jen to hvízdne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Mal som byť radšej ticho, dnes padali tie biele sračky už aj u nás. Mne osobne by to ani nevadilo, ale cestári vraj solia, takže hneď ako budú suché cesty, idem umývať auto a hlavne podvozok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 (editace) kurňa zas jak dobytek https://www.dropbox.com/sc/vphh4bat6fho153/DBjGFZ24DY Editováno: 27. leden 2014, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 nič sa neboj, nie si sám. u nás tiež nasolené bude asi dosť, rpetože parkovisko pred robotu už je skoro čisté, bez snehu počkáme na oteplenie a sprcha nás neminie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Takže 103 dní nemyto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 vydrž! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Dobře ty! Já myl naposledy tuším na skodahome.. ale nemám to ani zdaleka tak špinavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Galvi to máš právě výhodu tmavého auta. Mě zas nejde vidět sůl, ale jen ten bordel z silnic. A na to že jezdím skoro každý den tak to jde. Voice ještě vydržím mám zkušenosti z předcházejícího auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Tak jedna fotka "naleštěného" auta nasvíceného sluníčkem ( Jak by to byla pěkná fotka být to auto čisté ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 pre porovnanie aj moja... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Mne sa tisnú slzy do oči ked vidím ako tie dievčatká týrate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 no keď bol víkend teplý, tak som od 8:30 do 20:00 trčal v robote, čiže sprcha nepripadala v úvahu. teraz keď som doma, tak teploty okolo nuly a mrzne zajtra idem do mesta, možno auto vyhrejem zvnútra a slnko mierne z vonku, ale asi nebude času na umytie :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 PyroSVK: Také je mi to celkem líto, když vidím auto tak zasviněné, ale když ho umyji, tak bude za 1-2 dny vypadat stejně... Má to cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) Nema to cenu, ale cenu to bude mit na jare jak bude krasne a to pak bude parada se na to koukat. A tech usetrenejch penez za mycku o tom ani nemluve ze si pak muzete doprat lepsi lestenku. Editováno: 5. Únor 2014, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 no na to sa teším + vymeniť zimné 14, za letné 15, prípadne kúpiť rovno 16-stky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) Mne v pondelok budú dávať dole nárazník, takže cez víkend po viac ako troch mesiacoch nechám umyť auto. Editováno: 5. Únor 2014, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Moje neumyta lestenka :'( 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Fuj. Dneska jsem musel umýt. Byl to fakt hnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Jsem tě v Ově ještě nepotkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 (editace) OV-Poruba a můj soused je Nettle_M Editováno: 8. Únor 2014, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Bílé MC a v Porubě.. Hmm také jsem tě ještě nejspíš neviděl, to bych si všiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.