Prosinec 9, 201311 r Snažil jsem se auto nemýt, pokračuju v tom, ale počasí je proti mě, už dva dny leje jako z konve a auto je jakobych ho právě domyl, hm hm jsem na začátku
Prosinec 9, 201311 r To nevim, mel jsem uplne cernej zadek spz nebyla videt a ted? Cisto jako bych tam mohl jist
Prosinec 9, 201311 r To bych si jí musel asi nejdřív postavit, v práci možnost není a doma? Leda tak pod stromy, tam mi to poserou ptáci a nebo spadne další větev
Prosinec 9, 201311 r Radku,musim říct že tady to vypadá až moc dobře ,ale ve skutečnosti je lak v top stavu,přece jenom je to poslední rv. 11.07 a navíc auto stálo bezmála 3 roky v garážích,v suchu,teple,bez sluníčka...Je to znát hodně,bohužel teď začne dostávat
Prosinec 9, 201311 r Autor Snažil jsem se auto nemýt, pokračuju v tom, ale počasí je proti mě, už dva dny leje jako z konve a auto je jakobych ho právě domyl, hm hm jsem na začátku to by se mi líbilo :-)
Prosinec 10, 201311 r Tak jsem měl to samé o víkendu na jižní Moravě zadek komplet černý a po cestě zpět jsem už u Olomouce musel vzít sníh a objet RZ aby vůbec šla přečíst. A včera u nás taky pršelo a večer jak jsem přicházel k autu tak se dívám zadek čistý jen tam zůstal takový šedý povlak. Ale do konce zimy daleko takže mi to ani nevadí ze to trochu umylo.
Prosinec 13, 201311 r no ja už som to nemohol vydržať. resp. mohol by som, ale auto som musel umyť kvôli obhliadke....viac v mojej téme možno aspoň pár foto kam som sa dostal "so špinou" + jedna bonusová po umytí a s novým znakom...
Prosinec 16, 201311 r Jen co pořádně vykoukne sluníčko tak džundu blejsknu,kurňa špinavej je už skoro tejden,ale dnes dostane očistu.
Prosinec 16, 201311 r Chlapci a děvčata máte to leštěnky. Škoda že nemůžu najít starší fotku jak jsem jel Žilina-Makov-Žilina v té době ještě po ne hotové dálnici... Čisté bylo jen přední a zadní okno od stěračů jinak komplet hnědé. Ani jedna RZ nešla přečíst a taky ikdyž jsem v noci svítil dálkovýma tak nebylo skoro nic vidět jo a jel jsem to Toyotou Rav4
Prosinec 17, 201311 r to som zvedavý i ja. minimálne v štvrtok by mala byť vyumývaná keď si ju vyzdvihnem aspoň podľa prísľubov. na striebornej, sivej a podných farbách by malo byť najmenej vidieť špinu. v zime to môže byť výminka čo som doma pozeral
Prosinec 18, 201311 r Mám Šedomodrou a v zimě na tom není skoro nic vidět, jen přímo na slunci. Docela to jde :-)
Prosinec 18, 201311 r myslim si ze nemusim vysvetlovat jak je na tom bilase stydim ji vyfotit 14 nemyta a neni videt puvodni barva
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.