Publikováno Listopad 5, 201311 r zdravim klubáci. Koupil jsem na zimu feliciu jak jsem psal nahoře v názvu. Mám problem felda rano vpohodě nastartuje cca jak se zahřeje tak tak chcípá nejde ujede třeba 150m chcípne pak nastartuju a jede třeba 300m nevim co stím díky
Listopad 6, 201311 r Začni tím, že vyndáš svíčky a koukneš na ně - jestli budou šedavě-bílý izolátory pod jiskřištěm, je to jednoznačně známka chudý směsi. Já osobně bych to tipoval na palivo - podle roku výroby to máš jednobod = ještě s rozdělovačem. Tak prohlídni přívodní hadice od nádrže k motoru, vpředu u vstřikovače je sundej, připrav si pomocníka a nádobu, pomocník otočí klíčkem do 1. polohy, z hadice musí chlejstat benzín. Pokud nechlejstá, je to palivový čerpadlo v nádrži. Další postup až podle výsledku tohohle testu.
Listopad 7, 201311 r Autor čauvec tak ted jsem to dodělal aopravdu jsi měl pravdu palivové čerpadlo ko! netekl steho vůbec benzím! Vyměnil jsem čerpadlo a jede to supere díííííky!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.