Sinius Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 (editace) docela mě zaujali tyhle kryty klik od milotecu, ale nejsem si jistej jak by vypadlali na mojí barvě viz avatar, tak Vás všechny prosim o vyjádření. Editováno: 29. Srpen 2006, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 fakt by som tym auto nekazil, je to otrasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 tak tohle nebude vypadat dobře na žádný barvě, ne a ne a ne, toť můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 čím víc názorů tím líp, hledám nějaké řešení na moje černý kliky, chtěl bych to nějak změnit či oživit, ale nemám momentálně 1200 na to, abych je nechal nalakovat......................klidně dál kritizujte a nebo navrhněte pro mě nějaké řešení, proto sem taky tohle téma založil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Nech je tak jak jsou, a až ty peníze třeba jednou budeš mít, tak budeš rád, že je můžeš nalakovat. Podle mýho názoru, buďto černý nebo lakovaný. Ostatní je opičárna, která tě zachvilku omrzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 čím víc názorů tím líp, hledám nějaké řešení na moje černý kliky, chtěl bych to nějak změnit či oživit, ale nemám momentálně 1200 na to, abych je nechal nalakovat......................klidně dál kritizujte a nebo navrhněte pro mě nějaké řešení, proto sem taky tohle téma založil :-) 1200 na nalakovani klik? kterej zlodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 čím víc názorů tím líp, hledám nějaké řešení na moje černý kliky, chtěl bych to nějak změnit či oživit, ale nemám momentálně 1200 na to, abych je nechal nalakovat......................klidně dál kritizujte a nebo navrhněte pro mě nějaké řešení, proto sem taky tohle téma založil :-) 1200 na nalakovani klik? kterej zlodej a moje dobrý princ dorazil na forum aby mě zachránil...............ale milovat tě nebudu a stejně si tě nevezmu ..................................víš snad o někom kdo to udělá levněji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 no to si pis, ze ano a budes to mit kousek do Bakova nad Jizerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 a jestli mi řekneš eště cenu a bude to cena velmi příznivá tak máš u mě pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 za kliky a opravu dveri (od listy dolu) jsem dal 1000.... seda stone (metaliza) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 takže cena pouze za lak klik by mohla být kolik? co ti opravoval na těch dveřich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 spinave jako prase v zime , nejen skrable az na plech, ale i promackle. cenu jen za kliky tipuji cca na 500-600 káčé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 můžeš mi to zruba říct kde to je? Za tyhle peníze by se mi to moc líbilo, ale je to asi cena bez barvy, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 no bude muset koupit deci barvy (moje stala 300) a lak (nevim kolik) a pak to jen cakne (kliky pujdou ven, on je nevynda pac to neumi za pivo ti je vyndam a nandam ) jo to obec Býčina (smer Kněžmost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 takže 600kč + 300 za barvu nebo to je sakum prdum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 tipuju 600 sakum prdum (nemuzu se mu dovolat, ale asi k nemu pojedu ve ctvrtek ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 tak se prosim zkus zeptat, kdyžtak bychom se nějak domluvili jak s těma klikama.......jo hele ale to když mi vyndáš kliky tak se nedostatnu do auta, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 az se mu dovolam, tak ti hodim presnou cenu. Ale dostanes ja jel domu take bez klik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 a byla by s tebou teda popřípadně domluva na to sundání klik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 jj zaden problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Bobíčkové moji, taky uvažuji nad "obarvením" klik Mám modrou storm metalízu.....dovedl by i toto ? Tu barvu bych ale asi musel sehnat ve Škodě,co? Zatím nad těmi klikami jen uvažuji, nic závazného... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 v kufru mas u rezervy samolepku a na ni presny odstin jaky mas ty, kazda barva ma nekolik pododstinu. Lakyra, co k nemu jezdim si barvu obstarava sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 to ani nevím že tam je nějaká samolepka Hned se jdu ven podívat...s baterkou Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 mrkni, uvidis veci nevidane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Už tam letíííím,..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.