Přejít na obsah

Prosím o Váš názor

Sinius

Doporučené příspěvky

čím víc názorů tím líp, hledám nějaké řešení na moje černý kliky, chtěl bych to nějak změnit či oživit, ale nemám momentálně 1200 na to, abych je nechal nalakovat......................klidně dál kritizujte a nebo navrhněte pro mě nějaké řešení, proto sem taky tohle téma založil :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čím víc názorů tím líp, hledám nějaké řešení na moje černý kliky, chtěl bych to nějak změnit či oživit, ale nemám momentálně 1200 na to, abych je nechal nalakovat......................klidně dál kritizujte a nebo navrhněte pro mě nějaké řešení, proto sem taky tohle téma založil :-)

1200 na nalakovani klik? kterej zlodej :unsure:

Odkaz ke komentáři

1200 na nalakovani klik? kterej zlodej :unsure:

a moje dobrý princ dorazil na forum aby mě zachránil...............ale milovat tě nebudu a stejně si tě nevezmu :p ..................................víš snad o někom kdo to udělá levněji?

Odkaz ke komentáři

no bude muset koupit deci barvy (moje stala 300) a lak (nevim kolik) a pak to jen cakne (kliky pujdou ven, on je nevynda pac to neumi za pivo ti je vyndam a nandam :D ) jo to obec Býčina (smer Kněžmost)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...