Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 tak tu nevysedavej a let, ja ti taky bezel vyfotit budiky a diody v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Brrrr tam je ale zima ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 a co jsi tam zjistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Osobně si myslím, že pokud by se ten bílý plast nalakoval černě a ten střed by byl v barvě karoserie, že by to vůbec nemuselo vypadat špatně. Tu misku pod klikou bych ale nedával. Problém je, že by tě to ve výsledku přišlo dráž, než prostě hodit kliky do barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 a byla by s tebou teda popřípadně domluva na to sundání klik? tak na cenu jsem se ptal, za 600 ti to cakne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ...že tam nějaká nálepka fakt je Mimochodem, jak dlouho to tak trvá než to "cákne" ? To pojedu domů bez klik a pak třeba další den pro ně? Nebo týden...... Jo a za kolik je to bodů jet bez klik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 musis prijet, vleze ti do kufru (pouze poprve) opise si cislo barvy, zajede ji koupit. Nejaka dobra duse kliky musi vymontovat a on je nalakuje. Na presny cas se optam zitra odpoledne, jedu k nemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 No mě se to docela líbí, ale muselo by to bejt ve tvojí barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 (editace) pekný pěkný bobiku sice je to mimo ale kolik by tak stalo caknuti tady toho http://kodemi.xhosting.cz/auto.JPG Edit:Jelikoz jsem u teplic,nevedel by si o nekom kdo to dela tady? I ty kliky ale snad by nebyl problem si udelat výlet Jinak ty kliky od milotecu ale na fabii se nehodej a at je to jaká koliv barva ,.. Já radci kliky v barve auta nebo cerné ,... Bobiku diky za odpoved Editováno: 31. Srpen 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 naraznik by se musel vzit celej, to pocitej tak dvojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 (editace) Tak co Bobíku ? Co ti pověděl ten hodný lakýrník ? Kde že sídlí a kde sídlíš vlastně ty ? MB nebo poblíž MB ? Editováno: 31. Srpen 2006, autor: Bohosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 ja MB on jeste kousek za MB nebyl jsem u neho, pac nestiham, byl jsem celej den v tahu.... pristi tyden mi to snad vyjde, ale nic to nemeni na tom, ze kliky udela za 600;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Jej to byla parádně rychlá odpověď Dobře, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Hele..ty kryty sou otřesný..nekaž prosím tě tvojí fabku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Jej to byla parádně rychlá odpověď Dobře, díky moc woe jsem fšude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaba Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 ty kliky jsou příšerný, nechápu toho kdo si tam dá takovej kýč... To bych je rasši zaslepil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.