Uhlíř Petr Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Ahoj tátá má oktávku II 1.9 tdi 77kw rv 2006 a prý ho zlobí výkon čas od času prý jede a najednou to nechce jet i když to sešlápne až k podlaze, pak je to zase prej třeba dobu OK, a za několik dní znova.. nenapadá vás co by s tím mohlo být ? v pátek pojedu domů tak to zkusím napíchnout VAGem, ale říkal jsem si jestli to nebude nějakej známej problém.. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Nepadá mu to do nouze? Přidřená regulace, jak s tím jezdí, jen na spotřebu? Ale může to být více věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Je to když to vytočí nad 3k otáček? Při vypnutí a znovu nastartování je to pak OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 urcite to chce prohnat aby se rozchodila regulace ale vag to ukaze vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Zdravim, mam to same... Jindy to jede jak z praku pres 170km/h a jindy to nechce ani nad 150km/h. Diagnostiku mam cistou- bez zavady:-) a kdyz to netahne je auto i hlucnejsi!! Jezdim dalky a pokud se objevi problem, ze to netahne, zastavim a nastartuji znovu je to bez problemu. Navic posledni dobou se mi samovolne zvysi otacky na 1000-1100ot/min a po nejake dobe to klesne!! Stane se to za studeneho i tepleho motoru. Kdyz opet vypnu motor, vse v normalu. Jednou jsem projel hlubokou kaluz a s otackama stejny problem. S autem jezdim svizne. Chodim na pravidelny servis. Jinak baterie je v poradku. Typ motoru BXE r.v. 2009 najeto 80 tis. Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.