Jiří Lapuník Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Zdravím všechny chtěl bych si vyměnit jednotku bluethoot do superba 2009 ktera bude umět přehravat hudbu pres Bluethoot a našel jsem docela seriozní nabídky na internetu potíž je v tom že nevím jestli to ty jednotky umí chtěl bych poprosit někoho kdo by věděl jaký čislo/Kod by měla jednotka mít aby to uměla přehravát Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=222&t=270539 přehled jednotek (A2DP by měl mít na starost přenos stereo zvuku) Osobně mám 5N0 035 730 D, pustím playlist na mobilu a hraje krásně z rádia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lapuník Vloženo 15. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lapuník Vloženo 25. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 (editace) tak jsem si pořidil jednotku 5N0 035 730 C přehravani hudby jde sice jako Bluethot-audio tzn vsechny zvuky z mobilu takže i když si zapnu hru ale nejde mi ovladat přepinani pisniček na columbusovi jakoby to piseň přepne i v mobilu to je vidět když ji prepnu na radiu ale nejde tam zvuk když to přepinam přes radio ty pisně nevite čim to muže být někdo díky moc jerště se zeptam je nutna k jednotce bezdratova antena http://www.cc-autodily.cz/antena-bluetooth nebo mužu použít tu starou co jsem měl u stare jednotky 5N0 035 730 A Editováno: 25. Listopad 2013, autor: Jiří Lapuník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 tak to jsi koupil jednotku úplně na hovno, nic neumí a je tak 4 roky stará... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.