felda bmm 95 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Zdar, moje felda 1.3 bmm rok 95 za jizdy z niceho nic chcipne. Musim zajet ke kraji otocit vypnout klicem a znovu nastartovat. Nekdy to udela malokdy jindy zase po parset metrech. cca pred ctvrt rokem sem menil civku s kabelama. Pred mesicem vymenen palivovy filtr. Nevite cim to muze byt treba rozdelovacem? Nevim jak to zjistit jeste chci zkusit vycistit palivove cerpadlo.Prosim poradte uz si s tim nevim rady. Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 1) nech načíst závady diagnostikou. 2) najdi si tady fotonávod, jak se čistí palivová pumpa v nádrži - autorem je Malta. Ale zapalování bych z viny na tomhle chování nepodezříval, spíš to vidím na nějakým uklepaným kabelu nebo podobný zákeřnosti. Bejt to zapalováním, bude se to projevovat pravidelně a často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
felda bmm 95 Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Palivove cerpadlo vcera vycisteno. Az sem se divil jak je ciste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 nastartuj a zkus zlehka poklepat snimac otacek uz jsem se stim setkal ze taky tak blbnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) Ahoj, kde najdu prosím ten snímač otáček? už to mám :-) jooo gogle :-D Editováno: 18. Listopad 2013, autor: Effo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
felda bmm 95 Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Diky zitra zkusim popripade koupim novy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
felda bmm 95 Vloženo 4. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Sice píšu až teď, ale přece byl to ten snímač otáček. Koupil sem nový a vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.