angel.CZ Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Ahoj, koupil jsem si starsi 2-din radio a usb je zezadu na kabelu. Zatim jsem ho protahnul zadem a mam ho nad nohama pod volantem, je to zatim jen dosavadni reseni. Chtel bych ho dat vlastne misto cerbeho tlacitka na stredovem panelu, ale to budu muset rozebrat aspon cast palubovky. Chci se zeptat (NIKDY JSEM TO NEDELAL). Cim a kde zacit, co povolit, na co si dat bacha atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy20 Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Ahoj, podle mého názoru toho nebudeš muset rozebrat tolik. Nejprve je potřeba (samozdřejmě) vyndat rádio. Poté opatrně "odcvaknout" dekor (tu imitaci dřeva, pomůže malý plochý šroubovák). Nakonec vyndat (opět šroubovákem, opatrně) to tlačítko, které tam nechceš. Když tohle všechno dáš "dohromady", kus drátu si protáhni "od tlačíka" směrem dovnitř a vzadu jej rukou chyť (tuším že tahle díra je průchozí k rádiu) a naveď si jej ven. A pak už si protáhneš kabel (pokud bude dost dlouhý). Tak nějak by to mohlo jít. Prochy20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Přesně jak píše Prochy. PS: džívísko je dobrá volba pro začátek. Jinak USB, kde píšeš je asi nejideálnější volba. I když Tě bude možná otravovat blikající světýlko na flashce Popřemýšlet se dá i o popelníku (tam už jse to taky měl a protahuje se to dobře), místě u loketky (mezi ní a šaltrem) nebo i kastlík před spolujezdcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 24. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Jo to zni dobre, radio jsem tam daval, to je vyndane i stou imitaci do 30 sekund, to tlacitko pujde normalne vycvaknout zvenci jo ? Kabel je dlouhy a flashku mam bez blikani. V kastliku bych musel prodiravet. A pretahovat to do loketkx se mi faaakt nechce... to by bylo na hodne dlouhou dobu. Jak bude pekne tak to zkusim ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Jo jo, ten čudl, vydloubneš zvenčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Jak jste vyndali to dx? Nejde mi vytáhnout a nerad bych něco urval.. Ty šílený kovový packy mi pořád zaskakujou zpět.. Nějaký typy a Triky? [emoji21] Editováno: 22. leden 2015, autor: rothos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 V rozích jsou 4 podlouhlé vodorovné ploché dírky (nahoře vlevo hned nad šipkama, nahoře vpravo hned nad měsícem, dole vlevo pod vlajkou a dole vpravo pod šipkou) Do nich se ofígo zasouvá origo klíč Ten asi nemáš, ale nevadí, stačí dva ploché plíšky na velikost té dírky, zasunou nahoru, odklonit, zasunou dolů a radio je venku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) PS. Na demontáž nemusíš sundávat dekor kolem radia a než radio odpojíš od svorkovnice, ujisti se radši, že máš CODE... Editováno: 22. leden 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 No nakonec jsem to zvládl s plochý m šroubovákem a dvouma vrtákama. Byla to trochu pakarna, ale dostal jsem ho ven, ale hodně jsem se u toho navstekal.. ( potřeboval jsem zapojit aux kabel a chtěl jsem ho natáhnout až do opěrky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Do opěrky? Zajímavý nápadPak vyfoť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 V podstatě na tom není nic složitého. Vyndat rádio, rozebrat loketku, povolit a povytahnout climatronic. Pak protáhnout aux kabel vedle climatronicu a vytáhnout ho u spolujezce a tahnout ho pod tim plastem potazenym kobercem až k ruční brzdě(tak jak je znacená červená čára) do kastliku v operce vyvrtat díru (podle tloušťky konektoru u 3,5 jacku) u mě to bylo 11ckou vrtákem a pak to všechno zase poskládat... původně jsem to chtěl protáhnout za popelnikem a pod radickou, ale tohle mi nakonec přišlo jako rozumější cesta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Jo tááááák. Já původně myslel opěrku hlavy Proto mě to zajímalo Tohle je taky dobrý, po ruce a schované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 No to by byla jiná prácička strkat to až do opěrky hlavy[emoji1] [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulina Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) zdravím ,taky jsem přemýšlel kama provést USB kabel, zatím uvažuji že usb napevno zabuduji do popelníku :-) (počítám jen s fleškou ) , kabel se dá docela jednoduše protáhnout a a upevnit usb koncovku přez tu tavnou lepící pistoli. Přístupné to bude dokonale a vidět nebude vůbec nic. Samo nekouřím Editováno: 6. Únor 2015, autor: Kulina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 V popelníku jsem to měl taky, hodně lidí to dá do kastlíku spolujezdce. Viděl jsem to také viditelně, a to na středovém panelu na záslepce čudlu nad zapínáním výhřevu sedačky. Bylo to uděláno fakt dobře a vypadalo to, jaky by to bylo originál z výroby (prostě vyříznutá záslepka přesně na velikost USB a zalepeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuda Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Ahoj chlapy.Jsem tady novej.Minulý týden jsem koupil superba 2,5 114kw r.v2002.chtel jsem se zeptat.Na tom originál rádiu s navigaci je vyvod na aux nebo usb?Dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Proč se na to neptáš v příslušné sekci (Autohifi) a tématu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.